Simple Smart BBQ - Julius Jaspers

Simple smart bbq

Bij de BBQ-workshops die Julius Jaspers de laatste jaren heeft gegeven, viel hem op dat er nog steeds veel mensen zijn die niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. En dat is helemaal niet erg, vindt Jaspers.

Er zijn ook veel mensen die bij barbecueën denken: hoop gedoe, kost veel tijd, beetje eng... Vooral voor die mensen is dit boek. “Ik heb geprobeerd het allemaal zo eenvoudig mogelijk te houden, simple en smart dus. Ook wat betreft de ingrediënten maken we het ons makkelijk, niet te veel en gewoon verkrijgbaar bij slager, visboer of groenteman. Wat ik wel van je vraag, is om te investeren in een behoorlijke barbecue. En dan bedoel ik een barbecue met een klep, zodat je ook op lage temperatuur kunt garen en eventueel wat kunt roken.”

Lezen dat boek, zodat je als specialist weet welke vragen er op je af gaan komen.

Simple Smart BBQ van Julius Jaspers is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Simple Smart BBQ | ISBN: 9789048844425 | Prijs: 29,95

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
BBQ-en blijft populair in Nederland

BBQ-en blijft populair in Nederland

BBQ-en blijft populair in Nederland. Het aantal BBQ-ers blijft hoog, de frequentie neemt iets toe en de waardering blijft hoog. Wel verandert het karakter. Er wordt minder op de grill gelegd, het aandeel van vleesvervangers neemt toe en er worden nieuwe kooktechnieken gebruikt. Dat blijkt uit het Nationaal BBQ Onderzoek 2019.

Belgisch team wint WBQA Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën 2019

Belgisch team wint WBQA Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën 2019

Tijdens de zevende editie van het internationaal BBQ-spektakel vond het officiële WBQA Open Nederlands Kampioenschap Culinair Barbecueën plaats. BBQ team Five Q uit België won de overall titel. Het Dutch BBQ team werd uitgeroepen tot de nieuwe WBQA Nederlands Kampioen Culinair Barbecueën 2019.

Nederlanders barbecueën steeds vaker en beter

Nederlanders barbecueën steeds vaker en beter

Barbecueën blijft populair in Nederland. Daarbij wordt steeds vaker gekozen voor een duurdere barbecue en voor kwaliteitsproducten. 30 procent van de barbecueënde Nederlanders ziet de barbecue zelfs als statussymbool. Dat blijkt uit het jaarlijkse BBQ-onderzoek onder 1042 Nederlanders van Kieskeurig.nl.