Slager met Ster verschoven naar 2017

Na drie edities van Slager met Ster laat de vierde editie nog even op zich wachten. Foodbase Wageningen, de organisator, wil zich opnieuw oriënteren voordat de volgende editie van start gaat.

Slager met Ster

Dat Slager met Ster niet aan populariteit heeft ingeboet, blijkt onder andere uit de ruim 15 inschrijvingen die al binnen zijn voordat de inschrijving gestart is. Ook het aantal vragen over Slager met Ster laat zien dat de sterverkiezing binnen de sector leeft. Toch wil de organisatie zich eerst goed oriënteren voordat er wordt gestart met de vierde editie. Onderdeel hiervan is een enquête onder oud deelnemers en gesprekken met diverse partijen binnen de sector. Deze evaluatie vindt de komende tijd plaats.

Pas op de plaats

Foodbase, de organisatie van Slager met Ster, benadrukt dat het verplaatsen van Slager met Ster geen afstel is, maar een pas op de plaats om straks met een nog sterker Slager met Ster terug te komen.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2020 bekend

Finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2020 bekend

Meer dan 80 slagers schreven zich in voor de KNS-vakwedstrijd De Lekkerste Bal Gehakt. De vakjury keurde alle inzendingen en maakte 10 september tien finalisten bekend. Op 30 september wordt bekend welke slager dit jaar de Lekkerste Bal Gehakt maakt.

Vakwedstrijd Arnhem Rookworststad gaat door in oktober 2020

Vakwedstrijd Arnhem Rookworststad gaat door in oktober 2020

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2020 gaat door. In oktober strijden slagers voor de 46ste keer om de kampioensprijs 'de bronzen rookworst'. Slager Wout van Veen won de vorige editie van deze wedstrijd.

Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Op 5 maart vindt de keuring van de Grote Grillworsttest plaats, de eerste KNS vakwedstrijd van 2020. Slagers kunnen zich hiervoor inschrijven bij de KNS. Vorig jaar won slager Gerard van de Weg van Topslagerij Van de Weg uit het Gelderse Oosterwolde deze wedstrijd.