Slager met Ster verschoven naar 2017

Meesterslagers

Na drie edities van Slager met Ster laat de vierde editie nog even op zich wachten. Foodbase Wageningen, de organisator, wil zich opnieuw oriënteren voordat de volgende editie van start gaat.

Slager met Ster

Dat Slager met Ster niet aan populariteit heeft ingeboet, blijkt onder andere uit de ruim 15 inschrijvingen die al binnen zijn voordat de inschrijving gestart is. Ook het aantal vragen over Slager met Ster laat zien dat de sterverkiezing binnen de sector leeft. Toch wil de organisatie zich eerst goed oriënteren voordat er wordt gestart met de vierde editie. Onderdeel hiervan is een enquête onder oud deelnemers en gesprekken met diverse partijen binnen de sector. Deze evaluatie vindt de komende tijd plaats.

Pas op de plaats

Foodbase, de organisatie van Slager met Ster, benadrukt dat het verplaatsen van Slager met Ster geen afstel is, maar een pas op de plaats om straks met een nog sterker Slager met Ster terug te komen.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Op 5 maart vindt de keuring van de Grote Grillworsttest plaats, de eerste KNS vakwedstrijd van 2020. Slagers kunnen zich hiervoor inschrijven bij de KNS. Vorig jaar won slager Gerard van de Weg van Topslagerij Van de Weg uit het Gelderse Oosterwolde deze wedstrijd.

De VAS is voorbij

De VAS is voorbij

De VAS is weer achter de rug. Als je het mij vraagt, een goede beurs, met prima vakwedstrijden en uitstekende winnaars. Een leuke beurs ook, die ondanks de locatie, toch Amsterdamse gezelligheid kende.

Slagerij Van Kraaij Leukste Slagerij van Nederland

Slagerij Van Kraaij Leukste Slagerij van Nederland

Op de VAS-beurs in Nieuwegein streden tien slagers uit Nederland in finale battles om de titel Leukste Slagerij van Nederland. Slagerij van Kraai uit Schaik was uit eindelijk de beste en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.