Slagerij Graumans bestaat 100 jaar

25 oktober 2018

Slagerij Graumans uit Zundert bestaat 100 jaar. Daarom bracht burgemeester Leny Poppe-de Looff een bezoekje aan het familiebedrijf om de slager en zijn familie te feliciteren met dit bijzondere jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpijl viert de slagerij vier weken lang feest met jubileumacties voor de klanten.

Slagerij Graumans

De geschiedenis van Slagerij Graumans begint in 1918. Toen opende de overgrootvader van huidige eigenaar Roger Graumans de winkel aan de Molenstraat. Vervolgens stonden Rogers opa en oom aan het roer totdat zijn vader in 1988 de winkel overnam. De familie Graumans is een echte slagersfamilie. Niet alleen Roger, maar ook zijn broers belandden in het slagersvak. Michel Graumans heeft een slagerij in Breda en Raymond emigreerde in 2009 naar Brazilië waar hij een vleeswarenfabriek en diverse slagerijen opzette.

Het vakmanschap en het ambacht staan nog altijd centraal bij Slagerij Graumans. Veel producten maakt Roger Graumans zelf. De zult, bloedworst, droge worst, rauwe boerenham en het rookvlees worden nog altijd bereid naar het recept van de opa van Roger, Franciscus Oostvogels. Naast de vleeswaren en andere vleesproducten bereidt de slager ook dagelijks verse maaltijden.

https://www.facebook.com/slagerijgraumans/photos/a.568651839887646/1978276015591881/?type=3

 

 

Altijd op de hoogte blijven?