Uw Slager Huft in Oldeberkoop vernieuwd

17 april 2019

De slagerij van Gerald Huft in Oldeberkoop is compleet vernieuwd. De witte tegeltjes aan de muur zijn vervangen voor eigentijdse betegeling met betonlook als resultaat. ‘Helemaal van deze tijd’, zegt Gerald Huft, eigenaar sinds veertien jaar. 

Een rail loopt van achter uit het pand tot in de etalage. Het geldt als vitrine voor bijvoorbeeld een half varken. ‘De klanten kunnen kiezen welk deel ze willen en hoe groot het moet zijn. Ideaal voor een barbecue. Ik snijd het dan precies op maat, zodat de klant het mee kan nemen. We halen met de rail het verwerken van het vlees naar de winkel. Dat maakt de beleving groter en we geven graag openheid van zaken’, aldus Huft. Voor de vitrine liggen in de etalage tevens luxe stukken vlees.

De rest van het apparatuur in de winkel is ook vernieuwd. Naast een nieuwe toonbank, is er een derde vitrine. ‘Ons assortiment is flink vergroot, waardoor we iedereen beter van dienst kunnen zijn.’ De verbouwing nam enkele weken in beslag. Tijdens de verbouwing bleef de zaak geopend. De opening werd verricht door de kinderen van de ondernemer. (Bron: Stellingwerf.nl)

Altijd op de hoogte blijven?