Slagerij van Melik en Bufkes Brusselse Poort openen vernieuwde vestiging

Bufkes-Slagerij Melik Maastricht_1

Slagerij Van Melik en Bufkes Brusselse Poort openden 18 februari de deuren van de vernieuwde en verbouwde vestiging in Maastricht. De Slagerij en Bufkes verhuisden naar de overzijde van de passage en breidden qua vierkante meters flink uit.

De eigenaren van vestiging Brusselse Poort, Jean en Roos Cox zijn heel erg trots op het eindresultaat van deze fantastische nieuwe winkel. "Door de combinatie van zelfbediening en bediening in de slagerij kunnen wij onze klanten sneller bedienen", aldus Jean. Ook is de laatste stand van techniek en automatisering doorgevoerd in deze winkel.

De geschiedenis van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen werden meerdere vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik, zaken waar kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Vanuit deze kwaliteitsslagerijen ontstond in 1996 het zeer succesvolle broodjesconcept Bufkes. Vandaag de dag zijn er liefst 39 Bufkes vestigingen.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Van een kleine slagerij in Herwijnen, groeide Slagerijen Kaldenberg in Vuren (Gld) in 60 jaar uit tot het huidige bedrijf dat ruim 200.000 kilogram vlees per week verwerkt voor foodservice, horeca en de institutionele markt. “De vraag naar een goed stuk vlees groeit.”

Burgerspecialist Ter Marsh heropent Amsterdams restaurant

Burgerspecialist Ter Marsh heropent Amsterdams restaurant

De afgelopen maanden werd de vestiging aan de Amsterdamse Bloemenmarkt verbouwd. Ter Marsch & Co creëerde samen met ontwerpbureau Dark&Stormy een nieuw interieur geïnspireerd door de Bloemenmarkt.

Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons. Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen...