Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

Kaldenberg 5_foto: Henk Riswick

Van een kleine slagerij in Herwijnen, groeide Slagerijen Kaldenberg in Vuren (Gld) in 60 jaar uit tot het huidige bedrijf dat ruim 200.000 kilogram vlees per week verwerkt voor foodservice, horeca en de institutionele markt. “De vraag naar een goed stuk vlees groeit.”

De oorsprong van het familiebedrijf ligt in Herwijnen. Oprichter Piet Kaldenberg sr. begon in 1959 met zijn vrouw een ambachtelijke slagerij met kruidenierswinkel. Dat liep uitstekend en in de daaropvolgende jaren werden de activiteiten uitgebreid. In 1970 werd de winkel verplaatst van de dijk naar het dorp en kwam er een uitbreiding met filialen. Het bedrijf groeide naar een slagerij met meerdere winkels in de Betuwe.

Kaldenberg bouwde drie jaar geleden een gloednieuw, duurzaam pand langs de A15 in Vuren...

Meer weten over Slagerijen Kaldenberg? Lees dan het complete artikel online of in Vlees+ 6-2019. Nog geen abonnee? Sluit nu een voordelig introductieabonnement af voor maar € 49,99 ex BTW voor het eerste jaar. Abonneer nu!

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Dubbel

Dubbel

Op sommige dagen voelt het zo dubbel. Gewoon je werk doen terwijl de wereld onder een pandemie gebukt gaat. Geen kus voor mijn moeder, wel bijeenkomsten met meer dan vijftig mensen, van wie ik een groot deel niet ken.

Normale kansen

Normale kansen

Voor sommigen van u zit de vakantie er al op, anderen hebben nog een week of twee. Maar in welke fase van de vakantie u ook zit, één ding was voor ons allemaal gelijk: het was een andere zomer dan anders. De vakantie ging niet door, of wel maar dan anders. In Frankrijk moest u een mondkapje op in de supermarkt, voor Kroatië veranderde...

Barbecueseizoen op volle toeren

Barbecueseizoen op volle toeren

Nu we aan huis gekluisterd zijn, biedt buiten eten een prettige afleiding. Zodra het even kan, gaat de barbecue aan. Nieuwe recepten en gerechten zijn daarbij zeer welkom. De slager kan helpen om origineel, lekker en voordelig te barbecueën en om daarbij een horeca-ervaring te evenaren.