Slagerijen Kaldenberg - Ambachtelijke slagerij in het groot

27 november 2019 Petra Hermans-Taekema

Van een kleine slagerij in Herwijnen, groeide Slagerijen Kaldenberg in Vuren (Gld) in 60 jaar uit tot het huidige bedrijf dat ruim 200.000 kilogram vlees per week verwerkt voor foodservice, horeca en de institutionele markt. “De vraag naar een goed stuk vlees groeit.”

De oorsprong van het familiebedrijf ligt in Herwijnen. Oprichter Piet Kaldenberg sr. begon in 1959 met zijn vrouw een ambachtelijke slagerij met kruidenierswinkel. Dat liep uitstekend en in de daaropvolgende jaren werden de activiteiten uitgebreid. In 1970 werd de winkel verplaatst van de dijk naar het dorp en kwam er een uitbreiding met filialen. Het bedrijf groeide naar een slagerij met meerdere winkels in de Betuwe.

Kaldenberg bouwde drie jaar geleden een gloednieuw, duurzaam pand langs de A15 in Vuren...

Meer weten over Slagerijen Kaldenberg? Lees dan het complete artikel online of in Vlees+ 6-2019. Nog geen abonnee? Sluit nu een voordelig introductieabonnement af voor maar € 49,99 ex BTW voor het eerste jaar. Abonneer nu!

Altijd op de hoogte blijven?