Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites

9 juli 2020

In zijn nieuwe boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt pyroculinair avonturier Jord Althuizen je mee op BBQavontuur naar de States. Van de deli’s van New York tot aan de taco stands in Californië: op zoek naar ‘a full serving of Smokey Goodness flavour’ maar voor ‘half the time’. Van de Elvis Burger, taco’s met garnalen en ananas, een vegetarische Paddo Dog tot aan een S’mores Shake.

Burgers & BBQ Bites is ook een introductie van de nieuwe boekenlijn van Jord, naast de eerder verschenen
Smokey Goodnessboeken. Deze nieuwe serie heeft een handzamer formaat en is verkrijgbaar voor een scherpere prijs. Voor dit boek werkte Jord met zijn vaste team, bestaande uit onder andere Remko Kraaijeveld (fotografie) en Erik Rikkelman (vormgeving).

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chefkok, restaurant manager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur.

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites van Jord Althuizen is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Altijd op de hoogte blijven?