Speciaal programma voor keurslagers tijdens VIP 2018

VIP

De vierde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) 2018 vindt dit jaar plaats op 19 en 20 maart in Expo Houten. Inmiddels is al 95 procent van de vloer ingevuld. Er zijn verschillende inspiratiezones en pleinen met productpresentaties en -demonstraties. Er is weer een proefplein met hapjes en producten en een bbq-plein. Ook zijn er verschillende masterclasses en workshop.

Voor Keurslagers is er een exclusief programma in het VIP theater. Daarnaast is er het VIP hoofdprogramma dat volledig is gericht op ondernemersvragen die de versspecialist heeft.

VIP theaterprogramma:

  • Exclusief Keurslager programma 17.00 - 17.45 uur
  • VIP hoofdprogramma 18.30 - 19.15 uur
  • Exclusief Keurslager programma 19.45 - 20.30 uur

Op het VIP 2018 is een speciaal BBQ terras geïntegreerd in de opzet, met een overloop van binnen en buiten. Hier worden - tijdens diverse grillsessies - verschillende producten getoond tijdens op het gebied van barbecue en buiten koken.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Vereniging van Keurslagers legt prioriteit bij eigen leden

Vereniging van Keurslagers legt prioriteit bij eigen leden

De Vereniging van Keurslagers gaat de activiteiten van dochter-onderneming Versplatform integreren in de Vereniging. De Vereniging richt zich voortaan volledig te richten op de eigen leden.

Vion introduceert samen met Jord Althuizen BBQ Star

Vion introduceert samen met Jord Althuizen BBQ Star

Vion introduceert een nieuw assortiment vlees voor op de barbecue, BBQ Start. Jord Althuizen, bekend van Smokey Goodness, ontwikkelde de bijpassende kruidenrubs.

Nieuw seizoen Baas BBQ

Nieuw seizoen Baas BBQ

Deze zomer gaat groothandel Makro weer op zoek naar de beste barbecue’er van Nederland. In het nieuwe seizoen van ‘Baas BBQ’ strijden 15 teams in een afvalrace om de titel Baas BBQ.