Stemmen voor de Leukste Slagerij

Vlees+_De leukste slagerij 2018

Klanten van de deelnemende slagers aan de wedstrijd 'De Leukste Slagerij' kunnen tot en met 12 oktober hun stem uitbrengen, waarna de provincietitels én de landelijke titel worden vergeven. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Slavakto op maandag 5  november.

Via de website Leuksteslagerij.nl kunnen klanten op hun favoriete deelnemer stemmen. Dit doen zij door hun leukste slagerij op te zoeken in de stemtool en vervolgens een cijfer van 1 tot 10 te geven voor klantvriendelijkheid, service, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Daarnaast geven zij aan waarom ze op desbetreffende deelnemer hebben gestemd en wat er eventueel nog kan worden verbeterd.

Na het invullen van deze beoordeling, ontvangen klanten een e-mail met een bevestigingslink om de stem nog te bevestigen. Dit is belangrijk, want alleen bevestigde stemmen tellen mee.

Provinciewinnaars

Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekendgemaakt en zij ontvangen de instructies voor de finaleronde. Tijdens de eerste dag van de Slavakto (maandag 5 november) strijden de provinciewinnaars om de landelijk titel in de live finale.

De verkiezing ‘Leukste slagerij van Nederland’ wordt georganiseerd door Stichting Slavakto, in samenwerking met de Vote Company.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Huls droge worst krijgt vier keer goud op de Slavakto

Huls droge worst krijgt vier keer goud op de Slavakto

Goed nieuws van worstproducent Huls. Vier droge worstproducten werden tijdens de Slavakto bekroond met goud. Daarnaast hebben alle droge worstproducten van de Dierenbescherming het Beter Leven Keurmerk varken 1 ster gekregen. Vier maal goud op Slavakto Een onafhankelijke jury keurde tijdens de slagersvakbeurs Slavakto de droge worstproducten van Huls....

Veel inspiratie op de Slavakto

Veel inspiratie op de Slavakto

De eerste dag van de Slavakto bood volop inspiratie voor de slager en de vleesprofessional. Veel vleesproducten, zoals paté en Spaanse hammen, nieuwe producten, machines en natuurlijk de vakwedstrijden. En Vlees+ was natuurlijk ook aanwezig met het nieuw gerestylede blad. Bij binnenkomst valt meteen de lange stand van importeur Food Impulse...

Maandag start de Slavakto!

Maandag start de Slavakto!

Maandag is het zover. Dan start de Slavakto. Deze driejaarlijkse beurs is een van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Kom naar Utrecht en bezoek op maandag 5 en dinsdag 6 november de Slavakto! Vakwedstrijden De editie van 2018 heeft een nieuwe opzet gekregen. Bij de vakwedstrijden wordt dit keer alleen een overall winnaar...