SVO biedt masterclasses voor studenten

worstjes2

Studenten van SVO vakopleiding food kunnen iedere laatste woensdag van de maand een masterclass volgen om hun kennis te verbreden. Op deze manier biedt SVO studenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Studenten maken niet alleen kennis met een expert, maar kunnen ook netwerken met vakgenoten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk voor studenten maar ook voor geïnteresseerden. 

Reacties studenten

Het initiatief van SVO ging in oktober van start, dus inmiddels hebben de eerste twee bijeenkomsten plaatsgevonden. De studenten zijn enthousiast, ze noemen de bijeenkomsten leuk en leerzaam. Een greep uit de reacties:

We leren hier enorm veel van en proberen producten op het bedrijf weer uit“.

“Ik kan nu beter een keuze maken welk wild ik wil bereiden, wat de herkomst is en hoe ik de klanten beter kan voorlichten”.

“Je kunt van alles tapas maken, alleen denken we vaak te moeilijk”.

“Ik heb nu een goed beeld hoe je een product goed kunt vermarkten”.

Masterclasses SVO

SVO biedt momenteel masterclasses aan voor wild, worstenmakerij, marketing en tapas. Studenten van SVO kunnen zich hier gratis voor aanmelden. Geïnteresseerden betalen 25 euro.

 

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Gulden-actie van Friese slager krijgt toch een goed einde

Gulden-actie van Friese slager krijgt toch een goed einde

Het was de afgelopen weken overal in het nieuws, de gulden-actie van de Friese slager Johannes Hoekstra. Vanwege het 25-jarig jubileum konden klanten weer even met gulden betalen. Maar vervolgens kwam de slager erachter dat hij al die guldens niet kon omwisselen en bleef hij achter met een strop van 7000 gulden. Gelukkig bracht een klant de oplossing....

Week zonder Vlees biedt kansen

Week zonder Vlees biedt kansen

Meestal gaat het er hard aan toe in de discussie over wel of geen vlees eten. Vegetariërs lijken vlees eten soms bijna misdadig te vinden en verstokte vleeseters zetten ook de hakken in het zand. Tijdens de Week zonder Vlees afgelopen maart merkte ik eindelijk dat de discussie breder werd. Er was minder emotie en meer constructieve dialoog. Verschillende...

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Slager Bas Ultee begon onlangs weer met het deelnemen aan vakwedstrijden. En met succes. Tijdens de Slavakto werd hij uitgeroepen tot de beste slager van de provincie Utrecht. En in februari ontving hij een eervolle vermelding bij de Grote Grillworsttest. "Met onze producten maken wij het onderscheid én kunnen wij dat onderscheid blijven waarborgen”,...