SVO biedt masterclasses voor studenten

worstjes2

Studenten van SVO vakopleiding food kunnen iedere laatste woensdag van de maand een masterclass volgen om hun kennis te verbreden. Op deze manier biedt SVO studenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Studenten maken niet alleen kennis met een expert, maar kunnen ook netwerken met vakgenoten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk voor studenten maar ook voor geïnteresseerden. 

Reacties studenten

Het initiatief van SVO ging in oktober van start, dus inmiddels hebben de eerste twee bijeenkomsten plaatsgevonden. De studenten zijn enthousiast, ze noemen de bijeenkomsten leuk en leerzaam. Een greep uit de reacties:

We leren hier enorm veel van en proberen producten op het bedrijf weer uit“.

“Ik kan nu beter een keuze maken welk wild ik wil bereiden, wat de herkomst is en hoe ik de klanten beter kan voorlichten”.

“Je kunt van alles tapas maken, alleen denken we vaak te moeilijk”.

“Ik heb nu een goed beeld hoe je een product goed kunt vermarkten”.

Masterclasses SVO

SVO biedt momenteel masterclasses aan voor wild, worstenmakerij, marketing en tapas. Studenten van SVO kunnen zich hier gratis voor aanmelden. Geïnteresseerden betalen 25 euro.

 

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

De Gildeslager reikt maandag 21 januari weer de prijzen ‘Worstmakerij van het jaar’ en ‘Traiteur van het jaar’ uit. De nominaties zijn inmiddels bekend. 21 januari vindt ook de jaarvergadering plaats. Ambacht, inspiratie, verbinding en kennisdeling staan centraal bij De Gildeslager. Om specifieke vakkennis te borgen, kwaliteit...

Poelier Pieter van Meel verkoopt hert uit Oostvaardersplassen

Poelier Pieter van Meel verkoopt hert uit Oostvaardersplassen

Er was de afgelopen weken veel over te doen, het afschieten van 1800 edelherten in het natuurgebied de Oostvaardersplassen. De afgeschoten herten komen terecht bij de Amsterdamse wild- en gevogelte groothandel Pieter van Meel. Hij gaat het vlees dat voor consumptie geschikt is verwerken en verkopen. Staatsbosbeheer begon in oktober met de openbare...

Samen optrekken bij werving medewerkers

Samen optrekken bij werving medewerkers

Al lange tijd stijgt het aantal openstaande vacatures in de slagersbranche. Opvolging van vader op zoon is niet meer vanzelfsprekend en het is een uitdaging om nieuwe slagerijmedewerkers te vinden. SVO vakopleiding food werkt dan ook hard aan het keren van dit tij en het veiligstellen van de toekomst van het slagersvak. Aanwezig op beroepenmarkten Als...