The Roast Room is Beste Vlees Restaurant van Nederland

The Roast Room - Kaldenberg (2)

De Restaurant Awards 2018 werden 30 januari uitgereikt. Een van de categorieën was het Beste Vlees Restaurant. Deze prijs ging voor de tweede keer in drie jaar tijd naar The Roast Room in Amsterdam. De andere genomineerden waren De Librije in Zwolle, C.E.O. baas van het vlees in Rotterdam, Rijsel Rotisserie in Amsterdam en Kaatje bij de Sluis in Blokzijl.

De Restaurant Awards zijn verkiezingen binnen de Nederlandse gastronomie. Jaarlijks brengen 500 chef-koks en restauranteigenaren hun stem uit brengen binnen de verschillende categorieën, zoals beste vlees, groente en visrestaurant. Daarnaast wordt ook het Beste Restaurant van Nederland verkozen. Driesterrenrestaurant De Librije kreeg deze prijs voor de vierde keer op rij.

De chef van het Beste Vlees Restaurant The Roast Room is Michiel Deenik. Het restaurant bestaat uit twee delen. De Rotisserie, een fine dining restaurant op de eerste verdieping, en de BAR, een brasserie-style restaurant op de begane grond. Daar bevindt zich ook de open keuken met Australische Beech-ovens, de broiler, de houtskoolgrill, de rotissoire en de eigen slagerij van de Roastroom.

In de slagerij hangen grote delen vlees die afkomstig zijn van The Roast Room’s huisslager, Slagerijen Kaldenberg. Ter ere van The Roast Room heeft Slagerijen Kaldenberg twee kalfspistolas van Peter’s Farm, met een beter leven ster, overhandigt na de officiële bekendmaking

  • https://vimeo.com/253266121

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Verstegen lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceerde eetbare vullingen voor de 3D-foodprinter tijdens de Horecava. Dit gebeurt in samenwerking met ByFlow, producent van de foodprinter Focus. Op de Horecava krijgen bezoekers de mogelijkheid om de 3D-foodprinter zelf uit te proberen. De eerste vulling bestaat uit bietenpuree, kardemon, piment en knoflook, een puree...

The Roast Room opent nieuwe slagerij

The Roast Room opent nieuwe slagerij

De slagerij van The Roast Room heeft sinds 5 december haar deuren geopend voor de consument. Hierdoor kunnen klanten ook thuis van het kwalitatief hoogwaardige vlees van het vleesrestaurant genieten. Met de opening van de nieuwe slagerij speelt The Roast Room in op de butcher-to-table trend. Slagerij van The Roast Room The Roast Room, in 2016 uitgeroepen...