Twee snacks geïnspireerd door F.C. De Kampioenen

Bomaworst

Er komen twee nieuwe snacks op de markt geïnspireerd door personages uit de Belgische comedyserie F.C. De Kampioenen, namelijk Boma Cervela Pikant en Marks favoriete Kampioenenballetjes. De snacks worden genaakt door Vanreusel. Het bedrijf werkt hiervoor samen met de VRT.

De Boma Cervala Pikant is gebaseerd op het personage Balthazar Boma. In de serie is hij directeur van een worstfabriek. De Boma Cervala Pikant is een licht pittige worst in een opvallend Boma bakje. De Kampioenenballetjes zijn het lievelingsgerechtje van het karakter Mark Vertongen. Het bestaat uit zeven balletjes in vier design buckets met foto’s en verzinsels van Mark.

De producten komen in december op de markt in België en Nederland. De snacks zijn in de voorverkoop te bestellen van Vanreusel.

  • https://www.youtube.com/watch?v=DKmHHjegZJ4&feature=youtu.be
  •  

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Mora en De Vegetarische Slager werken samen aan vegasnacks

Mora en De Vegetarische Slager werken samen aan vegasnacks

Snackfabrikant Mora werkt samen met De Vegetarische Slager om een lijn vegetarische snacks op de markt te brengen. Begin volgend jaar liggen de eerste snacks in de winkel. Vega van Mora Het zal weinig mensen ontgaan zijn: vega is hip en steeds meer mensen kiezen ervoor om minder vlees te eten. Het is daarom nogal verbazend dat vleessnackproducent...

Unilever en Zwanenberg Food Group bundelen krachten

Unilever en Zwanenberg Food Group bundelen krachten

Unilever wil een strategische samenwerking aangaan met Zwanenberg Food Group. Dit betekent dat Unilever haar vlees-, saus- en soepfabriek in Oss verkoopt aan Zwanenberg Food Group. Zwanenberg wil een volume van circa 18.000 ton van haar vleesconservenproductie in 2019 overplaatsen naar deze fabriek. Hiermee groeit het geproduceerde vleesvolume in de...