Uitbreiding The Meatlovers

4 november 2016

Vleeshandel Jan Zandbergen breidt het assortiment The Meatlovers uit met wild- en gevogelteproducten. Hiermee komt het assortiment bevroren vlees van The Meatlovers op ruim 50 artikelen.

Wildassortiment

Het wildassortiment bestaat onder andere uit hertenbiefstuk, reebiefstuk, hazenrugfilet, maar ook herten- of wildzwijnpuntjes en hele hazen- en konijnenbouten. Denk voor gevogelte artikelen aan kalkoentournedos, eendenborstfilet, fazantfilet en struisvogelbiefstuk, maar ook aan kwartel, hele kalkoen en hele parelhoen.

Groei winkels

Ook het aantal fysieke winkels waar het merk verkrijgbaar is groeit gestaag. Consumenten kunnen The Meatlovers (www.themeatlovers.nl) inmiddels verkrijgen bij ruim 60 Jumbo Supermarkten. Ook is het bij Jumbo Online te bestellen en daarmee bij vrijwel alle lokale Jumbo filialen beschikbaar. Verder zijn inmiddels de eerste verkopen naar Duitse retail op gang gekomen.

The Meatlovers

Het concept bevroren vlees bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Het vlees is van hoogwaardige kwaliteit en wordt door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren. Hierdoor heeft het vlees een lange houdbaarheid.

Exclusieve uitstraling

De burgers en steaks zijn verpakt in doosjes met een exclusieve uitstraling, passend bij de kwaliteit. Informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties staan op de doos weergegeven. Binnenin de doos treft de consument ook een receptenkaartje aan. De grotere vleesdelen zitten niet in een doos maar zijn voorzien van een banderol.

Altijd op de hoogte blijven?