Van Melik Food Groep start met nieuwbouw

14 augustus 2018

Van Melik Food Groep is gestart met de nieuwbouw. De directie gaf met de onthulling van een nieuw geveldoek het startsein gegeven voor de nieuwbouw voor de productiefaciliteit Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden. De nieuwbouw moet medio 2019 gereed zijn.

Nieuwbouw Van Melik Food Groep

Volgens algemeen directeur Charles Sampers is de nieuwbouw noodzakelijk om de groei van de leveranties aan 37 Bufkes zaken, 9 Van Melik slagerijen en alle overige afnemers te kunnen blijven garanderen. Het wordt een hypermodern productiebedrijf met een oppervlakte van ruim 2300 vierkante meter in het hart van Parkstad. Bij het ontwerp van de nieuwbouw is volgens het bedrijf aandachtig geluisterd naar de input van de werknemers.

Met de afronding van de nieuwe productiefaciliteit medio 2019 worden de drie huidige locaties gecentraliseerd naar één grote locatie waarin alle processen plaats vinden. Vanuit Melik Food Groep wordt de start van de nieuwbouw beschouwd als een grote stap richting de toekomst. Eerder dit jaar nam Van Melik Food Groep al Bleijlevens Vleeswaren over.

Van Melik Food Groep

Van Melik Food Groep bestaat onder andere uit de winkelformules Slagerij Van Melik en Bufkes, Bleijlevens Vleeswaren en Van Melik Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden. Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden is sinds 1989 leverancier van ambachtelijke en kwalitatieve vleeswaren, salades en maaltijden. Hier produceren de medewerkers op ambachtelijke wijze en in een moderne IFS-gecertificeerde productieomgeving diverse producten voor de Van Melik slagerijen, Bufkes afnemers en retail- en groothandelskanalen.

Altijd op de hoogte blijven?