Variomixer gedemonstreerd bij Baaijens

20170627_105331_bewerkt

Tijdens het Inotec Event deze zomer bij Baaijens Industrial Equipment in Oss werd het Variomixer mengsysteem gedemonstreerd. Hiervoor werd een open huis voor de gehele foodindustrie gehouden, waarbij de thema’s innovatie en technologie centraal stonden.

Het mengsysteem van de Variomixer  zorgt voor een optimale vermenging van producten door de onafhankelijk van elkaar beweegbare mengspiralen. Daarnaast het volledige WT assortiment t.b.v. worstlink snijmachine, maar ook de Inotec Microcutter voor fijn deeg en emulsies, voorzien van een computergestuurd in- en verstelbaar mes waardoor constante productresultaten gewaarborgd zijn. Klanten uit onder andere de vlees- , convenience-, vis- en pluimveebranche konden tevens een volwaardige proces installatie van Baaijens bekijken.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Inotec Event: open huis voor de foodindustrie

Inotec Event: open huis voor de foodindustrie

Baaijens Industrial Equipment (BIE) is al meer dan 30 jaar actief in de Nederlandse, Belgische en Duitse foodindustrie. In samenwerking met Inotec organiseert het bedrijf op 27, 28 en 29 juni 2017 het driedaagse Inotec Event. Het is een open huis voor de hele foodindustrie. Er zijn verschillende presentaties en demonstratries op het gebied van processing,...