Vergroot eigenaarschap

11 januari 2021

Als je wilt dat je medewerkers meer eigenaarschap tonen, moet je ze allereerst richting en motivatie geven. Je moet weten waar je naartoe wilt met jouw team, afdeling of bedrijf. In de drie fasen – ‘Ja, ik wil’, ‘Ja, ik kan’ en ‘Ja, ik mag’ – ga je je medewerkers klaarstomen om echt eigenaarschap te tonen.

Vergroot eigenaarschap van Jochen Hekker geeft managers, leiders en professionals een waardevolle en verrassende inkijk in de praktijk van eigenaarschap en teamontwikkeling. Door jezelf als leider kwetsbaar op te stellen en door weerstand te creëren in het team, verbeter je prestaties en stimuleer je eigenaarschap bij je medewerkers. Het boek bevat concrete tips en handvatten voor hoe je dit, ook in crisissituaties en op fysieke afstand van je team, succesvol kunt toepassen.

Jochen Hekker is Algemeen Directeur van LiDRS en houdt zich bezig met prestatieverbeteringen van organisaties, teams, leidinggevenden en managers. Hekker komt uit de offshore-industrie en heeft jarenlang als marineofficier over de wereld gevaren.

 

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?