Vion en Tom Dumoulin promoten samen een gezonde levensstijl

Vion en Tom Dumoulin_foto Vion

Op 6 oktober vindt de eerste editie van Tour de Dumoulin plaats. Tom Dumoulin organiseert dit evenement uit de liefde voor het wielrennen en de ontwikkeling van de jeugd. Vion sluit zich als foodpartner aan bij deze eerste editie en verbindt zich zo aan een gezonde levensstijl.

Tour de Dumoulin start en finisht op de Markt in Maastricht. Er is een jeugdprogramma (tot 14 jaar) en een toer-tocht (vanaf 15 jaar) over uitdagende routes samengesteld door Dumoulin zelf. De deelnemers van het jeugdprogramma krijgen een gezond ontbijt en lunch met ambachtelijke vleesproducten van het biologische merk De Groene Weg. De deelnemers van de toertocht wacht na de inspanning ook een gezonde lunch met biologische vleesproducten. “Voor een topsporter zijn goede eiwitten in de voeding tenslotte cruciaal”, aldus Tom Dumoulin.

Dumoulin wil met het evenement deelnemers inspireren tot bewegen, het volgen van een gezonde levensstijl en bijdragen aan sportieve ambities en groei. Tour de Dumoulin sluit goed aan bij het gedachtengoed van Vion en haar klanten, waar ambitie, streven naar vooruitgang en het naleven van een gebalanceerde en gezonde levensstijl hoog in het vaandel staan.

“Wielrennen is een grote sport in Nederland en geeft inspiratie om mensen meer en met plezier te laten be-wegen en gezond eten draagt daar aan bij. Samen maken we ons hard voor een sportieve toekomst voor iedereen”, aldus Nancy Aschman, directeur Communicatie en Duurzaamheid van Vion, toe.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Nederlandse varkenshouders werken samen met PLUS

Nederlandse varkenshouders werken samen met PLUS

Veertien Nederlandse varkenshouders gaan samenwerken met PLUS. Hiermee kiest de supermarktketen voor een eigen, gesloten keten voor vers varkensvlees en -vleeswaren. Samen met leverancier Vion en de varkenshouders uit Good Farming Star-keten wil de supermarkt verder werken aan smaak, dierenwelzijn en milieu.

Vion sluit vestiging in Valkenswaard

Vion sluit vestiging in Valkenswaard

Vion Pork wil de vestiging in Valkenswaard sluiten. De activiteiten worden verplaatst naar andere Vion-locaties. "De herverdeling van activiteiten leidt tot een breder keuze-gamma voor afnemers, meer efficiency en een duurzamere werkwijze", aldus Vion. Op de locatie Valkenswaard wordt spek geproduceerd. De belangrijkste producten zijn bardeerspek,...

Vion op de eerste plaats op de MT500-lijst categorie Fast Moving Consumer Goods

Vion op de eerste plaats op de MT500-lijst categorie Fast Moving Consumer Goods

Ieder jaar publiceert MT500 een lijst van 500 bedrijven met de beste reputatie van Nederland. Vion bezet de eerste plaats in de categorie Fast Moving Consumer Goods (toeleveranciers).