Vleeschhouwerij Zetten is Leukste Slagerij van Nederland

De Leukste Slagerij van Nederland_Vleeschhouwerij Zetten

Vleeschhouwerij Zetten is de Leukste Slagerij van Nederland. Deze slagerij kwam het beste uit de live battles tijdens de Slavakto. De tweede plaats ging naar Keurslagerij Cees Mol uit Goes en de derde plek was voor Keurslager Manfred Stiekema uit Borger.

De provinciewinnaars van de Leukste Slagerij van Nederland gingen op de Slavakto de strijd aan in drie verschillende rondes. De teams moesten verschillende opdrachten uitvoeren waarin zij hun creativiteit en vakmanschap kunnen laten zien. De loting bepaalde welke teams het tegen elkaar opnamen. Een jury, bestaande uit Paul van Trigt, IYBC deelnemer Josja Haagsma en RTL-presentatrice Corine Boon van het programma van Slager tot Chef, beoordeelden alle opdrachten.

De strijd begon om 14.00. Toen moesten de teams live een vernieuwende vleesvariatie maken, die een consument in 15 minuten kan bereiden. Na deze battle bleven er zes teams over. Zij moesten rond 16.30 opnieuw aan de bak en een feestelijke gourmetparty voor vier personen verzorgen. De drie winnaars van deze halve finale presenteerden om 19.15 hun bedrijf met een kort filmpje en een presentatie.

De jury bepaalde dat Vleeschhouwerij Zetten het beste was en zich een jaar lang de Leukste Slagerij van Nederland. Op Facebookpagina van de Slagerij staat. "Onbeschrijfelijk. Feest in Zetten!"

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Rectificatie Leukste Slagerij van Nederland

Rectificatie Leukste Slagerij van Nederland

Helaas is er een fout geslopen in onze verslaggeving van de Leukste Slagerij van Nederland. De nummers 2 en 3 zijn verwisseld. Ambachtelijke Slager Traiteur Valkenburg eindigde als tweede en Keurslager Kuenen uit Ruurlo werd derde. Onze excuses hiervoor.

Zoektocht naar de Leukste Slagerij 2019 van start

Zoektocht naar de Leukste Slagerij 2019 van start

De winnaar van 2018: Vleeschhouwerij Zetten In 2019 gaat Stichting Slavakto wederom op zoek naar De Leukste Slagerij van Nederland. Vorig jaar werd deze wedstrijd voor het eerst georganiseerd. Vleeschhouwerij Zetten won toen de titel. Vanwege de vele positieve reacties vindt dit jaar de tweede editie plaats. Slagerijen, die willen deelnemen,...

Slavakto 2018

Slavakto 2018

U bent natuurlijk ook geweest op de afgelopen Slavakto. Even met collega’s praten, misschien wel een mooie prijs in ontvangst nemen, kijken naar trends in de markt, inspiratie opdoen bij kruidenfirma’s, de producten van de vakwedstrijd bekijken, etc. Kortom de Slavakto is een driejaarlijks terugkerend evenement dat je niet mag missen. Daar...