Vleesgroothandel De klasse gaat samen met Vlees van Wolvega

Wolvega

Vleesgroothandel De klasse uit Leeuwarden gaat per 30 november 2020 samen met Vlees van Wolvega. Aan de goede samenwerking die er al was tussen Vleesgroothandel De Klasse en Vlees van Wolvega wordt nu een vervolg gegeven door alle activiteiten te integreren in Wolvega. Zowel de medewerkers als directeur Piet van der Wal zullen voortaan hun werkzaamheden vanuit Wolvega voortzetten.

Voor Piet van de Wal was het belangrijk een partner te vinden die niet alleen goed is voor de klanten van De Klasse, maar ook voor de medewerkers. Door het samengaan met Vlees van Wolvega is aan beide zaken een goede invulling gegeven.

Ook Roelof Koning, eigenaar van Vlees van Wolvega is blij met de stap die zijn bedrijf heeft kunnen maken. De gesprekken met Piet van de Wal verliepen bijzonder prettig. Beide bedrijven vullen elkaar erg goed aan.

De vleesmarkt is volop in beweging, de positie van de vleesgroothandel verandert, maar is nog steeds een belangrijke schakel richting afnemers in de regio. Met de toenemende eisen van de markt op het gebied van kwaliteit, maar ook op het gebied van vleesconcepten en keurmerken, zoals Beter Leven, Friberne en het Gaasterlander Kruidenvarken, is Vlees van Wolvega een voorloper in de markt. Beide bedrijven willen daarom de voordelen van de samenwerking maximaal benutten. Zo kunnen bijvoorbeeld GSK-leden nu ook via Vlees van Wolvega worden beleverd onder de GSK condities.

Reactie toevoegen