Vleessnackproducent OSI lanceert Deli Burger tijdens de Horecava

Op de Horecava lanceert OSI Europe het burgerconcept ‘The Deli Burger’, een foodtrend uit New York. De Deli Burger is een premium burger gecombineerd met luxe vleeswarentoppings. Daarnaast presenteert het bedrijf twee nieuwe kipfiletsnacks onder het merk Foodworks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers.

Deli Burger

“Wij laten zien dat wij een ruim assortiment kunnen aanbieden. Voor de Horecava is er gezocht naar een combinatie binnen onze portfolio aan vleesproducten van burgers tot vleeswaren. Zo kwamen we uit op ‘The Deli Burger’”, zegt William Barker, Sales Director Benelux.

Volgens Barker is het de eerste keer dat verschillende bedrijven van de Amerikaanse OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken: henri van de bilt, Foodworks en Bakx. "Met filmpjes van de 24Kitchen-chef-kok op het Foodworks-YouTube-kanaal willen we de horecaondernemers graag leren hoe je een goede burger bakt en hen inspireren met leuke recepten", vertelt hij. 

De krokante kipfiletburger Laguna Crispy Chicken maakt deel uit van het Deli Burger-concept. Daarnaast komt het burgerbeleg van het merk henri van de bilt. Dit beleg bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Vleeswaren van hele delen met de beste smaak, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt in de tijd.

Horecava

Voor de Horecava werden in samenwerking met tv-kok Evert te Pas tien recepten ontwikkeld. Een selectie daarvan is te proeven bij de stand van OSI Europe. De bezoekers van de stand op de Horecava maken ook kans op een hamburgermasterclass van chef-kok Evert te Pas. De Horecava vindt plaats in de RAI te Amsterdam van 7 tot en met 10 januari 2019.

 

 

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Too Good To Go redt Horecava-eten van verspilling

Too Good To Go redt Horecava-eten van verspilling

Vier dagen lang proefden vele tienduizenden bezoekers in de Amsterdamse RAI eten en drinken tijdens de Horecava, die afgelopen week zijn 63e editie beleefde. Ieder jaar worden dagelijks containers vol overgebleven etenswaren weggegooid. Joost Rietveld, directeur van de Nederlandse tak van de anti-voedselverspillingsapp Too Good To Go, vertelt hoe zijn...

Volop trends op de Horecava

Volop trends op de Horecava

Bij aankomst op de Horecava word je verwelkomd met bitterballen en andere snacks. Bij binnenkomst staan andere standhouders je op te wachten met hun vers bereide vleeshapjes, koek, gebak en ook vis. Je kunt er niet omheen: de Horecava gaat over eten. Het Innovation Lab laat de nieuwste ontwikkelingen en trends zien. De Amster-Damhertenrookworst won...

Amster-Damhertenrookworst categoriewinnaar Horecava Innovation Award

Amster-Damhertenrookworst categoriewinnaar Horecava Innovation Award

Op de eerste dag van de Horecava won Poelier Pieter van Meel met de Amster-Damhertenrookworst de categorie Food &Beverage van de Horecava Innovation Awards. De overall titel ging naar Deliverect, een tool die verschillende bezorgsystemen als Deliveroo en Thuisbezorgd in één POS integreert. “Met een geringe investering verlaagt...