Vleessnackproducent OSI lanceert Deli Burger tijdens de Horecava

9 januari 2019

Op de Horecava lanceert OSI Europe het burgerconcept ‘The Deli Burger’, een foodtrend uit New York. De Deli Burger is een premium burger gecombineerd met luxe vleeswarentoppings. Daarnaast presenteert het bedrijf twee nieuwe kipfiletsnacks onder het merk Foodworks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers.

Deli Burger

“Wij laten zien dat wij een ruim assortiment kunnen aanbieden. Voor de Horecava is er gezocht naar een combinatie binnen onze portfolio aan vleesproducten van burgers tot vleeswaren. Zo kwamen we uit op ‘The Deli Burger’”, zegt William Barker, Sales Director Benelux.

Volgens Barker is het de eerste keer dat verschillende bedrijven van de Amerikaanse OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken: henri van de bilt, Foodworks en Bakx. "Met filmpjes van de 24Kitchen-chef-kok op het Foodworks-YouTube-kanaal willen we de horecaondernemers graag leren hoe je een goede burger bakt en hen inspireren met leuke recepten", vertelt hij. 

De krokante kipfiletburger Laguna Crispy Chicken maakt deel uit van het Deli Burger-concept. Daarnaast komt het burgerbeleg van het merk henri van de bilt. Dit beleg bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Vleeswaren van hele delen met de beste smaak, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt in de tijd.

Horecava

Voor de Horecava werden in samenwerking met tv-kok Evert te Pas tien recepten ontwikkeld. Een selectie daarvan is te proeven bij de stand van OSI Europe. De bezoekers van de stand op de Horecava maken ook kans op een hamburgermasterclass van chef-kok Evert te Pas. De Horecava vindt plaats in de RAI te Amsterdam van 7 tot en met 10 januari 2019.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?