Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

11 februari 2019

Op zondag 17 en maandag 18 maart 2019 organiseert Voets Specialiteiten haar twee jaarlijkse Voorjaarsbeurs. Foodondernemers, zoals bakkers en slagers, kunnen in de honderd jaar oude Koekbouw aan de CHV Noordkade in Veghel terecht voor inspiratie.

Voets Specialiteiten is een leverancier van delicatessen voor kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. Op de beurs presenteren de leveranciers van het bedrijf hun delicatessen en nieuwste aanwinsten. Er zijn ruim negentig stands met food en foodgerelateerde producten, zoals biologische producten, originele recepten, verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen.

"Het is alweer de zevende keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de derde keer op de Noordkade", vertelt eigenaar Bram Voets. "Twee jaar geleden deden we het nog samen met een aantal partners, deze editie nemen we zelf de volledige organisatie voor onze rekening. Onze ervaring is dat foodondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere foodprofessionals staat centraal". Voets verwacht dit jaar het bezoekersaantal van 1500 bezoekers uit 2017 te overtreffen.

De toegang tot de beurs is gratis. Meer informatie over deze beurs en de tickets vind je op www.voorjaarsbeurs.eu. Hier vind je ook meer informatie over de openingstijden en de historische locatie.

Altijd op de hoogte blijven?