Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

Voets Specialiteiten_Voorjaarsbeurs

Op zondag 17 en maandag 18 maart 2019 organiseert Voets Specialiteiten haar twee jaarlijkse Voorjaarsbeurs. Foodondernemers, zoals bakkers en slagers, kunnen in de honderd jaar oude Koekbouw aan de CHV Noordkade in Veghel terecht voor inspiratie.

Voets Specialiteiten is een leverancier van delicatessen voor kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. Op de beurs presenteren de leveranciers van het bedrijf hun delicatessen en nieuwste aanwinsten. Er zijn ruim negentig stands met food en foodgerelateerde producten, zoals biologische producten, originele recepten, verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen.

"Het is alweer de zevende keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de derde keer op de Noordkade", vertelt eigenaar Bram Voets. "Twee jaar geleden deden we het nog samen met een aantal partners, deze editie nemen we zelf de volledige organisatie voor onze rekening. Onze ervaring is dat foodondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere foodprofessionals staat centraal". Voets verwacht dit jaar het bezoekersaantal van 1500 bezoekers uit 2017 te overtreffen.

De toegang tot de beurs is gratis. Meer informatie over deze beurs en de tickets vind je op www.voorjaarsbeurs.eu. Hier vind je ook meer informatie over de openingstijden en de historische locatie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Aan de slag met trends

Aan de slag met trends

"De enige zekerheid is verandering." Dat zegt Carin Frijters, auteur van het boek 'Prikkel de koopknop’, over de huidige staat waarin de wereld – en daarmee consumenten en retailers – zich bevindt. Zij geeft tijdens het VIP-event 2019 twee lezingen.

Drie Branche-erkende Meesterslagers erbij

Drie Branche-erkende Meesterslagers erbij

Nederland heeft er weer drie Branche-erkende Meesterslagers bij. Op 18 maart kregen Arno de Best, Herman ter Weele en Johan van Uden de bijbehorende oorkonde en speldje uitgereikt door de voorzitter van de Commissie Meesterproef, Ad Bergwerff. Deze roemde de vaardigheden van de drie slagers, elk specialist op hun eigen vakgebied. “Arno is een...

RBK Group presenteert zich op IFFA

RBK Group presenteert zich op IFFA

IFFA, de beurs voor de vleesindustrie die elke drie jaar wordt gehouden, vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 mei in Messe Frankfurt. RBK Group is een van de exposanten op deze internationale vakbeurs. Op IFFA neemt RBK Food Projects de bezoeker mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen en bouwen, en laat de laatste ontwikkelingen op...