Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

Voets Specialiteiten_Voorjaarsbeurs

Op zondag 17 en maandag 18 maart 2019 organiseert Voets Specialiteiten haar twee jaarlijkse Voorjaarsbeurs. Foodondernemers, zoals bakkers en slagers, kunnen in de honderd jaar oude Koekbouw aan de CHV Noordkade in Veghel terecht voor inspiratie.

Voets Specialiteiten is een leverancier van delicatessen voor kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. Op de beurs presenteren de leveranciers van het bedrijf hun delicatessen en nieuwste aanwinsten. Er zijn ruim negentig stands met food en foodgerelateerde producten, zoals biologische producten, originele recepten, verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen.

"Het is alweer de zevende keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de derde keer op de Noordkade", vertelt eigenaar Bram Voets. "Twee jaar geleden deden we het nog samen met een aantal partners, deze editie nemen we zelf de volledige organisatie voor onze rekening. Onze ervaring is dat foodondernemers niet alleen naar onze beurs komen voor de producten. Ook het kennismaken met producenten en het netwerken met andere foodprofessionals staat centraal". Voets verwacht dit jaar het bezoekersaantal van 1500 bezoekers uit 2017 te overtreffen.

De toegang tot de beurs is gratis. Meer informatie over deze beurs en de tickets vind je op www.voorjaarsbeurs.eu. Hier vind je ook meer informatie over de openingstijden en de historische locatie.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Cordon bleu met kaasspreads

Cordon bleu met kaasspreads

Deze keer gaan we naast vlees ook met kaas aan de gang. De bekendste vleesvariant met kaas is natuurlijk de cordon bleu, een filetlapje gevuld met ham en kaas. Ik heb een mooi stuk varkensvlees hiervoor, maar het kan ook heel goed met kalfsvlees. Je kunt ook kleine ‘vinkjes’ van een laagje smeerbare kaasspread voorzien, of een rollade. Tekst...

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Bens Verspromotie introduceert een nieuwe winkelformule voor slagers, Traiteurslager. De formule geeft ondersteuning bij promotie, presentatie en receptvariatie.

Wat voor versondernemer ben jij?

Wat voor versondernemer ben jij?

Tijdens het VIP-event hield Carin Frijters de presentatie 'De ondernemende verswinkel'. In haar presentatie nam Carin haar toehoorders mee in de mogelijkheden die je als verswinkel hebt om in te spelen op ontwikkelingen van vandaag de dag. Volgens Carin zijn er vier identiteiten waar je als versondernemer voor kunt kiezen.