Weidenaar viert 90-jarig bestaan

7 april 2017

Weidenaar bestaat 90 jaar. In 1927 opende de familie Weidenaar een dorpsslagerij in Niawier. Inmiddels is de derde generatie actief in het bedrijf. Janco Weidenaar opende de slagerij in Dokkum in 2000.

Slagerij Weidenaar

De slagerij verkoopt eerlijk en vertrouwd vlees uit de regio, dat ze ambachtelijk bereiden.“Wij doen ons uiterste best om de lekkerste producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees met de smaak van vroeger, de fijnste vleeswaren of een lekkere maaltijd die we dagelijks voor u bereiden. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om de klant van persoonlijk advies te voorzien”, zegt huidige eigenaar Dick Janco Weidenaar tegen In-Dokkum. Vanwege het 90-jarig bestaan is er van 3 tot en met 8 april een speciale jubileumaanbieding voor de klanten. Elke 90e klant krijgt een gratis jubileumpakket.

Worstenmakerij Weidenaar

Naast de slagerij is Weidenaar natuurlijk ook bekend van de worstmakerij in Dokkum. Hier wordt de beroemde Friese droge worst volgens ‘pake’s’ geheime recept op turf en eikenhout gerookt. Daarnaast maken ze ook andere producten zoals grillworst en  grove boerenleverworst. Meer dan 800 supermarkten nemen hun producten af. Ook de worstmakerij viert het 90-jarig bestaan. Bij aankoop van een Weidenaarproduct in de supermarkt maak je kans op 90 scheurworsten.

Altijd op de hoogte blijven?