De Worstbijbel is verschenen

Worstbijbel

Eind februari verscheen bij Uitgeverij Carrera Culinair de Worstbijbel. In dit boek onthult de auteur Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en toont hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt.

Met uitgebreide instructies en stap-voor-stapfoto's legt Meneer Wateetons alle technieken van het worst maken uit. In het boek is onder andere aandacht voor het zelf maken van braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en vegetarische worst. Ook staan er recepten voor het bereiden van worst. De Worstbijbel is een geheel herziene versie van de worstklassieker Over Worst uit 2011.

Meneer Wateetons is een culinair schrijver van onder andere van vijf kookboeken, blogs en tijdschriften. Hij is een gepromoveerd wetenschapper. Meneer is een personage.

  • Boekgegevens:
  • Titel: Worstbijbel
  • Auteur: Meneer Wateetons
  • ISBN: 9789048842261

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie

Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie

Jasper Kooijmans is per 1 december aangesteld als de nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie worstmakers. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van Brandt & Levie in Nederland en in het buitenland. Jasper Kooijmans Kooijmans heeft een lange staat van dienst in de food sector....

Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Negen collega-slagers richtten vanuit de gezamenlijke liefde voor het slagersvak en voor producten met een hoge kwaliteit de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers op. Deze nieuwe vereniging presenteerde zich voor het eerst tijdens de Slavakto op 5 en 6 november. Met de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers willen de oprichters...

Koetsier Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

Koetsier Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

Koetsier Vleeswaren B.V. uit Ruinerwold is sinds 1 augustus onderdeel van de Group of Butchers. De Group of Butchers versterkt op deze manier haar positie als marktleider in ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten. Ook wordt het assortiment uitgebreid met de vegetarische lijn van Koetsier Vleeswaren. Koetsier Vleeswaren In 1927 begon Koetsier Vleeswaren...