YouTube-kanaal Van slager tot chef

3 augustus 2018

In het tv-programma Van slager tot chef laten leerling-slagers hun vaardigheden zien. Voor dit programma is een YouTube-kanaal opgezet. Hier kunnen alle afleveringen en losse fragmenten uit de afleveringen over bijvoorbeeld kruiden worden terug gekeken. Voor dit kanaal worden deze zomer speciale 'Ik ben slager'-video's gemaakt.

YouTube-kanaal Van slager tot chef

SHH Productions, eigenaar en producent van het format Van Slager tot Chef, produceert deze video's. Het doel van de video's is om jonge mensen enthousiast te maken voor het slagersvak. Daarnaast willen de makers ook hun kennis, passie en enthousiasme voor het slagersvak delen.

Onderwerpen video's

De onderwerpen van deze video's zijn heel verschillend. Van het volgen van jonge slagers in hun dagelijkse werkzaamheden tot aan vakkennis video’s over materialen, hygiëne-producten en onontbeerlijke smaakmakers voor de business. De eerste serie videoproducties voor Van Slager tot Chef online worden mede mogelijk gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Slager (KNS), Manhard en Verstegen Spices & Sauces.

Altijd op de hoogte blijven?