Zwiers gaat vegetarische snacks verkopen

zfg

Horecaslager Zwiers Food Group heeft de receptuur overgenomen van de productlijn Veggy Kitchen van &Samhoud. Dat betekent dat de bijbehorende vegetarische producten binnenkort onder de naam van Zwiers in de supermarkten liggen.

De slager uit Oss gaat de producten (vegetarische burgers, frikandellen en kaassoufflés) bovendien ruim uitzetten in de horeca. De nieuwe lijn zal worden geproduceerd door Dalco en verspreid door Zwiers. "We zijn niet blind voor de wereld. Of we het nu willen of niet, vegetarisch gaat steeds meer de toekomst zijn", zegt Ronnie Jongenelen van de Zwiers Food Group in een nieuwsbericht op dtvnieuws.nl.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Slagers oriënteren zich op vegetarische producten

Slagers oriënteren zich op vegetarische producten

Op een dinsdagmiddag in januari is het bomvol in de werkplaats van Slagerij Van Asch in Soest. Met een specifieke reden: de slagers van Gelderblom oriënteren zich op vegetarische producten.

Veel aandacht voor vleesvervangers op de Horecava

Veel aandacht voor vleesvervangers op de Horecava

Van 13 tot en met 16 januari was de Amsterdamse RAI het toneel van de Horecava. Zo´n 75.000 ondernemers en dagjesmensen bezochten de RAI om de nieuwste trends en innovaties in de horecawereld te zien én te proeven. Voor veel slagers is het jaarlijkse horeca-evenement een inspirerend uitje.

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over. Hiermee breidt de producent in ambachtelijke vleeswaren en gegaarde vleesproducten, haar positie in ambachtelijke worst- en BBQ-producten uit.  Voor Schouten Vleeswaren betekent het opgaan in Group of Butchers een versterking van de interne organisatie en verdere groei. Schouten Vleeswaren is opgericht in 1988 en is specialist in het maken van ambachtelijke worstspecialiteiten. Het bedrijf heeft twee productielocaties in Tegelen en Lottum. Fred Schouten is samen met zijn zonen Gino en Alex, eigenaar van Schouten Vleeswaren. Ze zijn...