Nieuws
Retail Survival Guide

Retail Survival Guide

In het boek Retail Survival Guide laat retailexpert Carin Frijters zien hoe je jezelf als retailer voorbereidt op een zekere én onzekere toekomst. Het boek is opgedeeld in vijf heldere stappen.

Online activiteiten tijdens Week van de Slager 2021

Online activiteiten tijdens Week van de Slager 2021

Tijdens de Week van de Slager 2021, van 12 tot 17 april, laten slagers het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak zien. Dit jaar ziet dit evenement er anders uit dan normaal Vanwege het coronavirus moeten de activiteiten grotendeels online plaatsvinden.

Empack 2021 verschuift naar september 2021

Empack 2021 verschuift naar september 2021

Verpakkingsbeurs Empack is verplaatst naar 8 en 9 september 2021. De vakbeurs stond gepland gepland voor 31 maart en 1 april 2021, maar organisator Easyfairs heeft vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus besloten om de beurs te verschuiven.

KNS geeft tips om ongedierte in de slagerij te voorkomen

KNS geeft tips om ongedierte in de slagerij te voorkomen

RTL Nieuws meldde afgelopen weekend dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit bij tientallen bakkers, slagers en vishandels uitwerpselen en ongedierte had aangetroffen. In reactie daarop geeft Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) tips voor preventie.

Rival Foods en LIVEKINDLY ontwikkelen plantaardige kip

Rival Foods en LIVEKINDLY ontwikkelen plantaardige kip

De perfecte plantaardige whole-cut kip produceren, zodat de consument gemakkelijker een duurzame keuze kan maken, zonder in te leveren op kwaliteit. Dat is het doel van de nieuwe samenwerking tussen Rival Foods en LIVEKINDLY Collective.

Uitwerpselen en ongedierte bij tientallen bakkers, slagers en vishandels

Uitwerpselen en ongedierte bij tientallen bakkers, slagers en vishandels

De Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft op verzoek van RTL Nieuws inspectierapporten openbaar gemaakt van een kleine 100 voedingswinkels die onder toezicht stonden vanwege slechte hygiëne. Soms duurde het maanden voordat een vieze winkel gesloten werd.

Eerste 15 deelnemers in de vleessector kunnen eerder met pensioen

Eerste 15 deelnemers in de vleessector kunnen eerder met pensioen

COV, FNV en CNV (sociale partners) hebben samen met de eerste 15 deelnemers uit de vleessector een succesvolle regeling afgesproken waardoor productiemedewerkers tot 3 jaar voor de AOW-gerechtigde leeftijd mogen stoppen met werken.

Keurslager wint Foodservice Award 2021

Keurslager wint Foodservice Award 2021

Keurslager heeft de Foodservice Award in de categorie Speciaalzaken gewonnen. Pierre Wind reikte de prijs tijdens de Horecava Limited, de online versie van de Horecava, op 1 februari uit.

Unilever: stabiele cijfers ondanks corona

Unilever: stabiele cijfers ondanks corona

De wereldwijde omzet van Unilever was in 2020 € 50,7 miljard euro. Dat is 2,4% minder dan in 2019, maar onderaan de streep boekte het bedrijf juist 0,8% meer winst: € 6,1 miljard in totaal.

Nice to Meat opent pop-up slagerij

Nice to Meat opent pop-up slagerij

Horecaslager Nice to Meat opent 5 februari een pop-up winkel in Almere. Consumenten kunnen niet alleen terecht voor vlees. Ook is culinair expert Jeroen Kistemaker aanwezig en demonstreert slager Ron van Mierlo zijn werkzaamheden.

Vlees+ 1 | februari 2021
Vlees+ 1 | februari 2021

De thema's van dit nummer van Vlees+ zijn maaltijden en kip.

Lees verder
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Vepakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine. 

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar Vlees+
voor slechts € 49,99 ex. BTW 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Opfristraining VITAL allergenen web-based

2 maart 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

18 maart 2021

Lees meer

Dutch Poultry Expo

23 maart 2021 - 24 maart 2021

Lees meer
Vlees + op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea