Nieuws
Aanmelden voor Arnhem Rookworststad

Aanmelden voor Arnhem Rookworststad

Slagers kunnen zich weer aanmelden voor Arnhem Rookworststad. Deze vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor slagers en worstenmakers. De uiteindelijke winnaar krijgt de 'bronzen rookworst'. Vorig jaar was dit Slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs.

Slagers kunnen zich inschrijven voor Lekkerste Bal Gehakt 2019

Slagers kunnen zich inschrijven voor Lekkerste Bal Gehakt 2019

De KNS gaat weer op zoek naar de slager die de beste klassieke gehaktbal maakt. De inschrijving voor de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2019 is nu geopend. Vorig jaar won slager Marco van Strien deze wedstrijd.

Zo verkoop je alles

Zo verkoop je alles

De titel van dit boek, 'Zo verkoop je alles. Hoe je reclame maakt waar iedereen blij van wordt', is enigszins bedrieglijk. Het behandelt namelijk veel meer dan alleen reclame maken. De fundamentele boodschap van de auteur Erwin Wijman is heel simpel: een ondernemer moet zijn merk begeerlijk maken en dit delen met de wereld.

Gouden Trekker Award 2019 voor Gertjan Kiers

Gouden Trekker Award 2019 voor Gertjan Kiers

Vrijdag 19 juli won demoslager Gertjan Kiers de allereerste Gouden Trekker Award. Deze prijs is een initiatief van Team Agro en gaat naar een persoon die zich hard maakt voor de agrarische sector, terwijl hij geen boer of tuinder is. Gertjan kreeg de meeste stemmen van het publiek en is blij met de prijs: "Vooral dat ik gekozen ben door boeren zelf,...

Beste droge worst van Brandt & Levie

Beste droge worst van Brandt & Levie

Uit de smaaktest van culinair journalist Felix Wilbrink van de Telegraaf komt Brandt & Levie naar voren als beste droge worst. De smaaktekst verscheen zaterdag in de zomerbijlage van de krant. Met een team van 50 collega’s werden door Felix zo’n 40 op het oog vergelijkbare worsten geproefd en hier kwam een top 5 uit.

Inschrijving Horecava Innovation Award 2020

Inschrijving Horecava Innovation Award 2020

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2020 is geopend. Voor de twintigste keer wordt deze prijs uitgereikt aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. Tot en met 18 oktober kunnen bedrijven zich hiervoor inschrijven.

Zandbergen World’s Finest Meat exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company

Zandbergen World’s Finest Meat exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company

Zandbergen World’s Finest Meat wordt de exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company (AACo) voor continentaal Europa. Zandbergen gaat de distributie verzorgen voor de merken Darling Downs en Kobe Cuisine.

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over. Hiermee breidt de producent in ambachtelijke vleeswaren en gegaarde vleesproducten, haar positie in ambachtelijke worst- en BBQ-producten uit.  Voor Schouten Vleeswaren betekent het opgaan in Group of Butchers een versterking van de interne organisatie en verdere groei. Schouten Vleeswaren...

Minister Schouten stelt orde op zaken bij NVWA

Minister Schouten stelt orde op zaken bij NVWA

Minister Carola Schouten (LNV) treft ingrijpende maatregelen bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) naar aanleiding van het gefaalde ict-project Inspect dat dit jaar werd stopgezet. Dat laat de minister weten in een brief aan de Tweede Kamer.

Nieuwe hypermoderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem

Nieuwe hypermoderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem breidt uit. Op de bovenverdieping komt een tweede hypermoderne beurshal met de naam 'Next Level'. De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden al gestart. De oplevering van de nieuwe hal is eind augustus.

Vlees+ 4 | mei 2019
Vlees+ 4 | mei 2019

In dit nummer onder andere: Slagers lunchen bij Brandt en Levie, Slagerij De Ridder, Papieren verpakking voor vlees en Biologische geitenhouder Van Tilburg

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 september 2019 - 19 september 2019

Lees meer