Platform Vlees+

Vlees+ heeft vanaf deze editie een nieuwe vorm; niet meer liggend maar staand en met veel ruimte voor mooie beelden uit de branche. Ook inhoudelijk is Vlees+ vernieuwd: met blad, website en social media-kanalen is Vlees+ hét platform voor de vleesprofessional. Van veehouderij tot slager, van traiteur tot industrie, van hygiëne tot verpakken tot opleidingen en evenementen. Vlees+ gaat over de wereld waarin u als vleesprofessional zich elke dag beweegt.

We hebben met het hele team van Vlees+ keihard gewerkt aan deze nieuwe opzet. Redactie, sales, vormgeving, marketing, traffic en uitgever hebben samengewerkt om een optimaal resultaat neer te zetten. We zijn benieuwd wat u er van vindt. Laat het ons gerust weten via telefoon of mail. Maar allereerst hoop ik dat u met veel genoegen dit extra dikke nummer van Vlees+ gaat lezen.

We hebben besloten Vlees+ te vernieuwen. De vormgeving is flink onder handen genomen en ook inhoudelijk slaan we vooral meer wegen in.
We blijven primair een vakblad voor slagers maar gaan ook meer informatie geven over en voor andere professionals in de vleesketen, van boer tot bord, zogezegd. We denken een goede stap te maken met het verstrekken van informatie over waar vlees vandaan komt en wat er mee gebeurt na de verwerking. Het complete verhaal vertellen. En dat verhaal gaat vergezeld van mooi en groot beeldmateriaal, want het oog wil immers ook wat. Wat niet verandert, is het informatieve karakter van alle verhalen: we blijven ons richten op elke slager en andere professional die met mooi, goed en verantwoord vlees te maken heeft.

Klik hier en ontvang 2 edities gratis van de volledig gerestylede Vlees+.

Vlees+ 3 | mei 2019
Vlees+ 3 | mei 2019

In dit nummer onder andere goud voor Team NL bij IYBC, Slagerij Tholhuijsen en VWAS wil kennis delen.

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
VIP Journaal

Agenda

Cursus allergenen management

09:00 - 17:00

Lees meer

The Future of Plant-based Proteins

00:00

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer