Broodje Pulled Pork met Mango Curry Chutney

23 september 2015

Epos  inspireert de slager met verrassende recepten, zoals een Broodje Pulled Pork met Mango Curry Chutney.

Samenstelling

  • 1000 g procureur
  • 300 g Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454POT)
  • 50 g Chinese Roasteak Gekruid (01066K)
  • 15 g keukenzout (04470K)
  • 75 g Spaanse Toppingsaus (08165K)
  • 1 doos Broodje Royaal (11065DS)
  • bosje verse peterselie
  • verse rode kool
  • rode ui

Bereiding

Kruid de procureur met de Chinese Roasteak Gekruid, Spaanse Topping en het Keukenzout. Gaar de procureur in de combi-steamer op 85ºC in circa 12 uur. Trek het gegaarde vlees uitelkaar en meng met de Bistrosaus Mango Curry Chutney. Garneer  met fijn gesneden rode kool, rode ui en peterselie.

Warme verkoop

Bak de Broodjes Royaal af in de voorverwarmde oven op 180ºC in circa 4 minuten. Vul vervolgens met de warme pulled pork. Garneer met fijngesneden rode kool, ui en peterselie.

Consumententip

Warm het broodje op in de voorverwarmde oven van 150ºC in circa 15 minuten.

  •  

Altijd op de hoogte blijven?