Coq au vin

Epos_coq au vin

Samenstelling:

  • 1000 gram Kippendijenvlees   
  • 50 gram Goulash-Hachee melange (01175)
  • 1000 gram Bruine Jusdressing (08016)
  • 100 gram Rode wijn
  • 40 gram Rookspek blokjes
  • 200 gram Gesnipperde ui
  • 250 gram Gekookte wortelen
  • 150 gram Champignons
  • Perfecto (04336)                                          

Bereiding:

Bak de spekjes en verse ui in pan of braadslee. Kruid de kippendijen met de Goulash-Hachee melange en bak dit mee met spek en ui. Voeg de bruine jusdressing en rode wijn toe.

Laat het geheel gaar worden en voeg de champignons en wortel toe.

Bind de alles af met de Perfecto. De hoeveelheid wordt bepaald door hoe dik u de saus wilt hebben.

Consument:

Verwarm het gerecht in de magnetron 900 watt gedurende 3 minuten. Of in een koekenpan. Lekker met gekookte aardappelen.

Dit is een recept van Epos.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Grillworst en gehaktbrood

Grillworst en gehaktbrood

Grillworst leent zich uitermate goed om leuke variaties mee te maken. En van het worstdeeg dat overblijft, kun je eenvoudig gehaktbroodjes maken.

Lekker en snel klaar: salades en wraps

Lekker en snel klaar: salades en wraps

Het is zomer, dus wil de consument niet lang in de keuken staan. Vandaar dat Jan Nederhoed dit keer een aantal gerechten heeft gemaakt, die snel klaar zijn en toch allerlei gezonde ingrediënten bevatten. Het zijn wraps, gevulde pitabroodjes en een heerlijke salade. Makkelijk voor de slager en voor de klanten.

Europese pluimveevleessector bezorgd over handelsakkoord Mercosur

Europese pluimveevleessector bezorgd over handelsakkoord Mercosur

De Europese organisatie voor de pluimveevleesindustrie AVEC maakt zich ernstige zorgen over het handelsakkoord tussen de Europese Unie en de Mercosur-landen. Dit akkoord zou een verdubbeling van de hoeveelheid pluimveevlees uit Zuid-Amerika op de Europese markt betekenen.  Mercosur is de douane-unie tussen Brazilië, Argentinië,...