Coq au vin

Epos_coq au vin

Samenstelling:

  • 1000 gram Kippendijenvlees   
  • 50 gram Goulash-Hachee melange (01175)
  • 1000 gram Bruine Jusdressing (08016)
  • 100 gram Rode wijn
  • 40 gram Rookspek blokjes
  • 200 gram Gesnipperde ui
  • 250 gram Gekookte wortelen
  • 150 gram Champignons
  • Perfecto (04336)                                          

Bereiding:

Bak de spekjes en verse ui in pan of braadslee. Kruid de kippendijen met de Goulash-Hachee melange en bak dit mee met spek en ui. Voeg de bruine jusdressing en rode wijn toe.

Laat het geheel gaar worden en voeg de champignons en wortel toe.

Bind de alles af met de Perfecto. De hoeveelheid wordt bepaald door hoe dik u de saus wilt hebben.

Consument:

Verwarm het gerecht in de magnetron 900 watt gedurende 3 minuten. Of in een koekenpan. Lekker met gekookte aardappelen.

Dit is een recept van Epos.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
‘Onze klanten houden net zomin van gesjoemel als wij’

‘Onze klanten houden net zomin van gesjoemel als wij’

In juli 2020 startte de Europese campagne ‘Onze kip! Kip van hoge kwaliteit met Europese garanties’ gestart. Daarom blikken we terug op de VAS-beurs afgelopen november waar het goede verhaal van kip en gevogelte te zien en te proeven was. Vandaag het laatste deel van de rondvraag 'Kip met een verhaal' met Foodimpuls en Keurslagerij Jan van Leeuwen.

‘Onze gezamenlijke instelling is ‘kwaliteit met een glimlach’

‘Onze gezamenlijke instelling is ‘kwaliteit met een glimlach’

In juli 2020 startte de Europese campagne ‘Onze kip! Kip van hoge kwaliteit met Europese garanties’ gestart. Daarom blikken we terug op de VAS-beurs afgelopen november waar het goede verhaal van kip en gevogelte te zien en te proeven was. Vandaag deel 3 van de rondvraag 'Kip met een verhaal' met Scheria en Slagerij Krijn van der Bent.

‘Ik verkoop nu 2,5 keer zoveel kip’

‘Ik verkoop nu 2,5 keer zoveel kip’

In juli 2020 startte de Europese campagne ‘Onze kip! Kip van hoge kwaliteit met Europese garanties’ gestart. Daarom blikken we terug op de VAS-beurs afgelopen november waar het goede verhaal van kip en gevogelte te zien en te proeven was. Vandaag deel 2 van de rondvraag 'Kip met een verhaal' met Veldhoven Kipproducten en Slagerij van Tol.