Samenstelling:

  • 1000 gram Kippendijenvlees   
  • 50 gram Goulash-Hachee melange (01175)
  • 1000 gram Bruine Jusdressing (08016)
  • 100 gram Rode wijn
  • 40 gram Rookspek blokjes
  • 200 gram Gesnipperde ui
  • 250 gram Gekookte wortelen
  • 150 gram Champignons
  • Perfecto (04336)                                          

Bereiding:

Bak de spekjes en verse ui in pan of braadslee. Kruid de kippendijen met de Goulash-Hachee melange en bak dit mee met spek en ui. Voeg de bruine jusdressing en rode wijn toe.

Laat het geheel gaar worden en voeg de champignons en wortel toe.

Bind de alles af met de Perfecto. De hoeveelheid wordt bepaald door hoe dik u de saus wilt hebben.

Consument:

Verwarm het gerecht in de magnetron 900 watt gedurende 3 minuten. Of in een koekenpan. Lekker met gekookte aardappelen.

Dit is een recept van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?