Efficiënt en overzichtelijk werken met nieuwe terminal van FAK-Nederland

img_FAK_Adv_vleesplus_21-10

Een gezellige periode staat voor de deur. Goed voor de omzet, maar ook een periode die de werkdruk verhoogt en stress kan creëren onder medewerkers. Het overzicht houden en alle bestellingen juist afhandelen, is hierbij cruciaal. Nu nog met handgeschreven bestellingen werken, is vragen om fouten. Met de nieuwe productieterminal van FAK Nederland kunt u ook in de decembermaand efficiënt en overzichtelijk werken.

Bij het horen van de term 'automatisering' denken veel ondernemers dat hun bedrijf daarvoor te klein is en dat het ten koste gaat van het ambacht. Het FAK-systeem laat zien dat automatisering ook op kleine schaal rendabel is en er juist meer tijd overblijft voor ambachtelijke werkzaamheden. Bestaande uit verschillende modules is het systeem op maat te maken voor ondernemingen van elk formaat. De kracht hierbij is de eenvoud. Het systeem creëert overzicht en transparantie en kan door iedereen gebruikt worden zonder verdere training. Dus ook de zaterdaghulp kan zonder problemen orders aannemen met het FAK-systeem.

Efficiënt en overzichtelijk

FAK Nederland biedt de juiste combinatie van soft- en hardware om efficiënter te werken, tijd te besparen en overzicht te creëren op een zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijke manier. Het FAK-Systeem bestaat uit functionele automatisering voor slagerijen, poeliers, vleesverwerkers, worstmakerijen, slachterijen en cateringbedrijven.

Door de toevoeging van een nieuwe terminal aan het hardware-assortiment van FAK Nederland is het systeem nog breder inzetbaar en, vooral voor de industriële vleesverwerkers, een stuk interessanter geworden. De robuuste rvs-terminal is voorzien van de laatste technologieën en daarmee uiterst snel en gebruiks- en energievriendelijk. De terminal is daarbij waterdicht (IP66-gecertificeerd) en het touchscreen is zelfs met handschoenen aan te bedienen. De speciaal ontwikkelde thermische behuizing (met i-Cooling thermal control system) leidt warmte af en is voorzien van een anticondensatielaag.  Alle connectoren zijn IP67 gecertificeerd waarmee de gehele terminal vocht- en corrosiebestendig is. FAK Nederland heeft deze terminal met zorg samengesteld om ook in koude en vochtige productieruimtes een oplossing te bieden voor de groeiende vraag naar automatisering binnen de vleesindustrie.

Vertrouwen

De nieuwe terminal speelt daarbij in op de behoefte van de doelgroep. Niet alleen de afhandeling van de orders gebeurt professioneel, het straalt ook vertrouwen uit naar de klant toe. Door een slagerij te voorzien van het FAK-systeem kan op een heel simpele manier worden meegegaan in de steeds veranderende behoefte van de klant. Steeds meer slagers maken de overstap naar een meer culinaire winkel met een diverser assortiment. Ook het uitbreiden van de winkel met een webshop is momenteel een hot item. Het FAK-systeem brengt dit allemaal samen, houdt overzicht en zorgt voor een efficiënte manier van werken waarmee veel tijd te besparen is. Op deze manier kan de slager doen wat hij het liefste doet; het uitoefenen van zijn ambacht.

Nieuwsgierig naar de nieuwe FAK-terminal? Vraag nu een live demonstratie aan bij u op de zaak. Ga naar www.fak-nederland.nl of bel naar 088 432 13 25 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Reactie toevoegen