Gourmet Tapa: Satéballetjes

6 oktober 2014

Heerlijk recept van Epos: Satéballetjes. Om tijdens een tapasavond te serveren of 's avonds als borrelhapje te nuttigen.

Samenstelling

  • 1000 gram half-om-half-gehakt
  • 60 gram Sateschijvenmelange (01713K)
  • 100 gram Gebakken Uitjes (06086K)
  • 200 gram Satésaus Kant en Klaar (08400K)
  • Peterselie
  • Klein ovenschaaltje

Bereiding

Kruid het gehakt met de Satéschijvenmelange en maak er balletjes van. Gaar de balletjes in een voorverwarmde steamer op 150°C gedurende 7 minuten. Giet een laagje Satésaus in een klein aluminium bakje. Leg hier de gegaarde balletjes op en garneer de gourmet-tapas met gebakken uitjes en peterselie.

Consumentenadvies

Verwarm de Satéballetjes op de gourmetplaat gedurende 6 minuten.

Altijd op de hoogte blijven?