Klaar voor het bbq-seizoen met FAK Nederland

bbq-3-300x201

Zodra de temperatuur stijgt, haalt Nederland massaal de barbecue tevoorschijn. Wanneer dit precies gebeurt, blijft in ons land echter steeds een raadsel. Het weer is moeilijk te voorspellen en u kunt hier met uw onderneming moeilijk op inspelen. Lekker weer kan zorgen voor plotselinge drukte bij u in de zaak. Met de oplossingen van FAK Nederland bent u hier op voorbereid!

Overzichtelijk

FAK Nederland is dé automatiseerder voor kleine- en middelgrote ondernemingen. Onze soft- en hardware-toepassingen zijn speciaal ontwikkeld voor slagerijen, poeliers, vleesverwerkers, worstmakerijen, slachterijen en cateringbedrijven. Handgeschreven bestellingen kunnen in tijden van drukte zorgen voor fouten, chaos en verkeerde bestellingen.  Alle barbecuepakketten en bijproducten staan op onze gebruiksvriendelijke terminal overzichtelijk bij elkaar in een warengroep, zodat bestellingen snel kunnen worden aangenomen en afgehandeld. Via de terminal of tablet kunt u de klant daarbij snel van alle benodigde informatie voorzien. Aantal, soort, gewicht en natuurlijk de allergeneninformatie. U kunt hier tevens opmerkingen toevoegen en een afhaal- of bezorgmoment aangeven. Deze gegevens, tezamen met informatie zoals ordernummer, klantnaam, PLU-nummer, THT, koeltemperatuur, traceability code, bereidingsadvies, ingrediënten, voedingswaarden en de bedrijfsgegevens worden weergegeven op het etiket. Zo houdt u overzicht en weet de klant precies wat hij krijgt.

Tijd over

Handgeschreven bestellingen zijn dus verleden zijn. Automatisering betekent echter niet het einde van uw geliefde ambacht. De oplossingen van FAK Nederland zijn zo ontwikkeld dat randzaken zoals de administratie juist minder tijd in beslag nemen. Op de manier houdt u meer tijd over voor ambachtelijke werkzaamheden en kunt u op een simpele manier voldoen aan nieuwe regelgeving. Behalve de regelgeving blijft ook de behoefte van de consument steeds veranderen. Er wordt van u als ondernemer steeds meer verwacht om op deze wensen in te spelen. Sinds haar oprichting is FAK Nederland actief betrokken geweest bij deze ontwikkelingen. Samen met het uitgebreide klantenbestand zorgen zij ervoor dat de oplossingen altijd op de actuele behoefte inspelen.

Op maat

De oplossingen van FAK Nederland bestaan uit een basis welke in de meeste bedrijven is toe te passen. Vanuit deze basis wordt het systeem op maat gemaakt voor uw bedrijf. Benieuwd naar de toepasbaarheid binnen uw onderneming? Bel vrijblijvend naar 088 432 1325 of bezoek de website: www.fak-nederland.nl.

Reactie toevoegen