Meesterlijk gevulde lamsfilet

22 september 2014

Een heerlijk recept van Epos: Meesterlijk gevulde lamsfilet. Haal tijdens deze nazomer deze Italiaanse smaken in huis.

Samenstelling

  • 1000 gram    Lamsfilet

80 gram      Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)

200 gram   Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01)

  • 200 gram     Geitenkaas
  • 100 gram      Walnoten
  • 20 gram     Tijm
  • Satéprikkers

Bereiding

Snijd aan de zijkant van de lamsfilet een opening. Vul de lamsfilet met het mengsel van geitenkaas, walnoten, Bistrosaus Salsa di Nocci en tijm. Zet de lamsfilet vast met satéprikkers en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen.

Consument

Gaar het geheel op directe wijze op de barbecue gedurende 5 á 7 minuten.

Altijd op de hoogte blijven?