Butter chicken pie

Butterchickenpie-300x224

Onlangs hebben wij van Verstegen ons nieuwe Pie concept geïntroduceerd. Dit mooie concept is uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. De Pie kan als complete maaltijd dienen, lekker met een frisse salade. Pie’s zijn naast de avondmaaltijd ook uitermate geschikt als snack, lunch of een sharing dish voor op een feest.

Voor deze pie’s hebben wij een nieuw product geïntroduceerd: Mix voor Pie deeg. Aan deze mix hoef je alleen nog maar boter en water toe te voegen en klaar is het deeg. Vul dit met een overheerlijke vulling en plaats in de oven. Zo hoeft de consument dit thuis alleen nog maar op te warmen.

Specifiek voor dit thema hebben wij 4 heerlijke recepten voor u gemaakt. Onderstaand alvast een voorproefje.

  • Voor de andere recepten verwijzen wij u naar uw vertegenwoordiger: www.verstegen.eu

Butter Chicken Pie

Ingredienten:

  • 125 gram boter
  • 60 gram water
  • 200 gram Kippendijen
  • 225 gram groentenmix
  • 125 gram Kumar’s Butter Chicken
  • 4 gram Binding DS
  • 15 gram Sesamzaad zwart
  • 250 gram Mix voor Pie deeg

Bereiding:

  • Bereid het Basis Pie Deeg
  • Laat de groentenmix goed ontdooien
  • Snijd de kippendijen in stukken van 2x2 cm en meng met binding DS
  • Voeg vervolgens de andere producten toe
  • Vul de beklede bakvorm met de vulling
  • Strijk de plakrand af met eidooier en plaats vervolgens het deksel erop en druk deze goed op elkaar
  • Smeer de deksel in met eidooier
  • Decoreer de deksel af met stroken deeg en Sesamzaad zwart
  •  
  •  

Reactie toevoegen

 
Meer over
Lees ook
VAS op 10 en 11 oktober 2016

VAS op 10 en 11 oktober 2016

De VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) beurs vindt dit najaar plaats op maandag 10 en dinsdag 11 oktober, in de Centrale Markthallen te Amsterdam. De exposanten zullen alles uit de kast halen om de bezoekers de nieuwste producten en diensten te tonen. Net als voorgaande edities nemen de vakwedstrijden een prominente plaats in en wordt de...

Deelnemers Van Slager Tot Chef bij Verstegen

Deelnemers Van Slager Tot Chef bij Verstegen

Nog één ding hadden de kandidaten van het RTL4-programma Van Slager Tot Chef tegoed: een workshop bij Verstegen Spices & Sauces. Op 11 april werden ze ontvangen door productmanager Sandra Koppelaar en Salesmanager Leo Rijlaarsdam in het QIS (Quality, Innovation, Service) van het bedrijf in Rotterdam. In die ruimte is het hele assortiment kruiden...

Kandidaten Van Slager tot Chef zijn bekend

Kandidaten Van Slager tot Chef zijn bekend

De kandidaten voor Van Slager tot Chef zijn door de programmamakers bekend gemaakt. Zestien slagersleerlingen en acht slagerijen doen mee aan het komende seizoen. Van Slager tot Chef is een televisieprogramma van RTL4. In het programma staat het ambachtelijke werk van de Nederlandse slagers centraal. De slagersleerlingen Elke aflevering laten twee slagersleerlingen...