Butter chicken pie

Butterchickenpie-300x224

Onlangs hebben wij van Verstegen ons nieuwe Pie concept geïntroduceerd. Dit mooie concept is uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. De Pie kan als complete maaltijd dienen, lekker met een frisse salade. Pie’s zijn naast de avondmaaltijd ook uitermate geschikt als snack, lunch of een sharing dish voor op een feest.

Voor deze pie’s hebben wij een nieuw product geïntroduceerd: Mix voor Pie deeg. Aan deze mix hoef je alleen nog maar boter en water toe te voegen en klaar is het deeg. Vul dit met een overheerlijke vulling en plaats in de oven. Zo hoeft de consument dit thuis alleen nog maar op te warmen.

Specifiek voor dit thema hebben wij 4 heerlijke recepten voor u gemaakt. Onderstaand alvast een voorproefje.

  • Voor de andere recepten verwijzen wij u naar uw vertegenwoordiger: www.verstegen.eu

Butter Chicken Pie

Ingredienten:

  • 125 gram boter
  • 60 gram water
  • 200 gram Kippendijen
  • 225 gram groentenmix
  • 125 gram Kumar’s Butter Chicken
  • 4 gram Binding DS
  • 15 gram Sesamzaad zwart
  • 250 gram Mix voor Pie deeg

Bereiding:

  • Bereid het Basis Pie Deeg
  • Laat de groentenmix goed ontdooien
  • Snijd de kippendijen in stukken van 2x2 cm en meng met binding DS
  • Voeg vervolgens de andere producten toe
  • Vul de beklede bakvorm met de vulling
  • Strijk de plakrand af met eidooier en plaats vervolgens het deksel erop en druk deze goed op elkaar
  • Smeer de deksel in met eidooier
  • Decoreer de deksel af met stroken deeg en Sesamzaad zwart
  •  
  •  

Reactie toevoegen

 
Meer over
Lees ook
Food Innovation Academy opent voorjaar 2019

Food Innovation Academy opent voorjaar 2019

Er dreigt een tekort aan goed opgeleide medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom zetten bedrijfsleven, onderwijs, gemeente en brancheverenigingen gezamenlijk een nieuwe opleiding op in Vlaardingen. De Food Innovation Academy brengt studenten en bedrijfleven bij elkaar. De opleiding opent voorjaar 2019 de deuren. Food Innovation Academy Friesland...

Promotiecampagne voor Label Rouge in Nederland

Promotiecampagne voor Label Rouge in Nederland

De redactie van Vleesplus bezocht afgelopen week Frankrijk om nader kennis te maken met Label Rouge, een keurmerk voor topkwaliteit landbouwproducten. Dat gebeurde op uitnodiging van de Franse belangenorganisatie voor de export Sopexa. Vooral kip van dit label is in Nederland verkrijgbaar, maar er is ook varkens-, rund- en lamsvlees, vis en groenten....

Onderzoek naar welzijn kippen in Nederland

Onderzoek naar welzijn kippen in Nederland

Dankzij het besluit van de Nederlandse supers om alleen nog trager groeiende vleeskuikenrassen aan te bieden en het Vleeskuikenbesluit van 2012 hebben veel minder in Nederland afgemeste vleeskippen pijn aan hun poten. Dat blijkt uit WUR-kippenwelzijnsonderzoek dat werd gefinancierd door Wakker Dier. De overheid wil er geen geld meer aan uitgeven,...