Butter chicken pie

24 november 2016

Onlangs hebben wij van Verstegen ons nieuwe Pie concept geïntroduceerd. Dit mooie concept is uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. De Pie kan als complete maaltijd dienen, lekker met een frisse salade. Pie’s zijn naast de avondmaaltijd ook uitermate geschikt als snack, lunch of een sharing dish voor op een feest.

Voor deze pie’s hebben wij een nieuw product geïntroduceerd: Mix voor Pie deeg. Aan deze mix hoef je alleen nog maar boter en water toe te voegen en klaar is het deeg. Vul dit met een overheerlijke vulling en plaats in de oven. Zo hoeft de consument dit thuis alleen nog maar op te warmen.

Specifiek voor dit thema hebben wij 4 heerlijke recepten voor u gemaakt. Onderstaand alvast een voorproefje.

  • Voor de andere recepten verwijzen wij u naar uw vertegenwoordiger: www.verstegen.eu

Butter Chicken Pie

Ingredienten:

  • 125 gram boter
  • 60 gram water
  • 200 gram Kippendijen
  • 225 gram groentenmix
  • 125 gram Kumar’s Butter Chicken
  • 4 gram Binding DS
  • 15 gram Sesamzaad zwart
  • 250 gram Mix voor Pie deeg

Bereiding:

  • Bereid het Basis Pie Deeg
  • Laat de groentenmix goed ontdooien
  • Snijd de kippendijen in stukken van 2x2 cm en meng met binding DS
  • Voeg vervolgens de andere producten toe
  • Vul de beklede bakvorm met de vulling
  • Strijk de plakrand af met eidooier en plaats vervolgens het deksel erop en druk deze goed op elkaar
  • Smeer de deksel in met eidooier
  • Decoreer de deksel af met stroken deeg en Sesamzaad zwart
  •  
  •  

Altijd op de hoogte blijven?