Epos inspireert de slager met verrassende recepten. Deze keer: Dubbeltje Rund Peppadew.
Samenstelling
- 1000 gram kogelbiefstuk
- 6 peppadews ongevuld
- 200 gram kruidencrème (08060K)
- 20 gram verse bieslook
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood (07953DS)
- spuitzak
- satéprikker
Bereiding
Snijd biefstukjes van circa 110 gram en sla deze plat. Snijd de peppadews in reepjes. Meng de Kruidencrème met fijngesneden bieslook en de gesneden peppadews. Vul hiermee de spuitzak en spuit een toef op de biefstuklapjes. Vouw deze dubbel en zet vast met een satéprikker. Marineer het geheel met de Meesterlijke Kruidenolie en garneer met wat fijngesneden bieslook.
Consumententip
Bak het dubbeltje aan beide zijden circa 2 minuten in de koekenpan.