Recept: Oma's Stoofhachee

14 januari 2015

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, die aansluiten op het seizoen. Een voorbeeld is Oma's Stoofhachee.

Samenstelling

  • 1000 g rundvlees
  • 1000 g Hacheesaus (08069K)
  • 40 g Delicatesse Juspoeder (01092K)
  • 100 g kruidkoek

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen en meng met de Delicatesse Juspoeder. Verkruimel de kruidkoek en meng dit door de vleesschotel. Verpak het vlees in vacuümzakken (1000 gr verpakking) en gaar in de steamer volgens uw kookprogramma of in de ketel (85°C voor 6 – 8 uur).

Laat het gegaarde vlees in de koelcel afkoelen. Meng het afgekoelde vlees en het kookvocht met de Hacheesaus, zo heeft u geen gewichtsverlies.

Consument

Verwarm het geheel in de magnetron circa 5 minuten op 750 watt of in de pan op laag vuur gedurende 15 minuten.

  •  

Altijd op de hoogte blijven?