Stamppot Stoof

Epos_stamppot stoof

Samenstelling:

  • 1000 gram Rundvlees (suddervlees)
  • 1500 gram Bruine Jusdressing (08016)
  • 500 gram Uienringen
  • 500 gram Paprika grof gesnipperd
  • 250 gram Rookworst in plakjes
  • 50 gram Goulash-Hachee melange (01175)

Bereiding:

Gaar het rundvlees met de Goulash-Hachee melange (01175)

Fruit dan de uienringen en paprika, meng dit met het vlees en de overige ingrediënten.

Consument:

Verwarm het gerecht in de magnetron 900 watt gedurende 3 minuten. Lekker met rijst.

Dit is een recept van Epos.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Scharrelsalade

Scharrelsalade

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor scharrelsalade.

Boterhamworst - Minder lastig dan u denkt

Boterhamworst - Minder lastig dan u denkt

Veel slagers zijn huiverig voor het maken van boterhamworst. Het lijkt misschien een lastige worstsoort, maar de collega’s die verse worst en grillworst maken, kunnen ook boterhamworst maken.

Chicken Mumbai

Chicken Mumbai

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Chicken Mumbai.