Stamppot Stoof

Epos_stamppot stoof

Samenstelling:

  • 1000 gram Rundvlees (suddervlees)
  • 1500 gram Bruine Jusdressing (08016)
  • 500 gram Uienringen
  • 500 gram Paprika grof gesnipperd
  • 250 gram Rookworst in plakjes
  • 50 gram Goulash-Hachee melange (01175)

Bereiding:

Gaar het rundvlees met de Goulash-Hachee melange (01175)

Fruit dan de uienringen en paprika, meng dit met het vlees en de overige ingrediënten.

Consument:

Verwarm het gerecht in de magnetron 900 watt gedurende 3 minuten. Lekker met rijst.

Dit is een recept van Epos.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Grillworst en gehaktbrood

Grillworst en gehaktbrood

Grillworst leent zich uitermate goed om leuke variaties mee te maken. En van het worstdeeg dat overblijft, kun je eenvoudig gehaktbroodjes maken.

Hightech veehouderij in natuurgebied

Hightech veehouderij in natuurgebied

Boer Geert Meersschaert en zijn vrouw Kris van Royen produceren ‘présalé’-rundvlees dat ze zelf verkopen. Het vlees komt van runderen die de helft van het jaar grazen in het natuurgebied van het Verdronken land van Saeftinghe in Zeeuws-Vlaanderen. Op hun bedrijf gaat hightech-veehouderij hand in hand met natuurlijke begrazing.

Goed vlees van melkkoeien

Goed vlees van melkkoeien

Vaak gaan oude melkkoeien die onvoldoende melk produceren rechtstreeks naar het slachthuis. Het vlees van deze koeien is van lage kwalitatief en wordt meestal gebruikt voor gehakt en hamburgers. Bij Heijdra Vleesvee doen ze dit anders. Zij kopen oude melkkoeien en geven de dieren de tijd om eerst tot rust te komen. Het resultaat? Kwalitatief goed vlees.