Epos inspireert de slager het hele jaar door met verrassende recepten. Bijvoorbeeld: Tagliata Italia Varkensrollade.
Samenstelling
- 1000 gram varkensfilet
- 300 gram biefstuk
- 60 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K)
- 40 gram verse bosui
- 50 gram zongedroogde tomaatjes
- 5 gram verse basilicum
- 75 gram Parmezaanse kaas (gemalen)
- 15 gram pijnboompitten (05100K)
- rolladetouw nr 1 (03034KL000)
Bereiding
Snijd de biefstuk in reepjes en marineer deze met de Bistro Kruidenolie Garlic. Snijd de bosui, de zongedroogde tomaatjes en de basilicum klein. Meng deze met de Parmezaanse kaas en de pijnboompitten door de gemarineerde biefstuk.
Snijd de varkensfilet open tot een platte plak en beleg met het biefstuk-mengsel. Rol het geheel op en bind vast met het rolladetouw. Marineer de rollade met de Bistro Kruidenolie en garneer met Parmezaanse kaas, basilicum en zontomaatje.
Consument
Gaar de rollade in een voorverwarmde oven van 170ºC in circa 45 minuten (afhankelijk van de dikte van de rollade).