Recepten
Recept: Dubbeltje Turks Gehakt

Recept: Dubbeltje Turks Gehakt

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals een Dubbeltje Turks Gehakt. Samenstelling 1000 gram half-om-half-gehakt 35 gram Koftekruiden (03114K) 200 gram Bistrosaus Tomaten Salsa (08453POT) 15 gram Perfecto 200 (04336K) 50 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) bosje verse koriander Bereiding Kruid het gehakt met de...

Tagliata Italia Varkensrollade

Tagliata Italia Varkensrollade

Epos inspireert de slager het hele jaar door met verrassende recepten. Bijvoorbeeld: Tagliata Italia Varkensrollade. Samenstelling 1000 gram varkensfilet 300 gram biefstuk 60 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K) 40 gram verse bosui 50 gram zongedroogde tomaatjes 5 gram verse basilicum 75 gram Parmezaanse kaas (gemalen) 15 gram pijnboompitten (05100K)...

Broodje Pulled Pork met Mango Curry Chutney

Broodje Pulled Pork met Mango Curry Chutney

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals een Broodje Pulled Pork met Mango Curry Chutney. Samenstelling 1000 g procureur 300 g Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454POT) 50 g Chinese Roasteak Gekruid (01066K) 15 g keukenzout (04470K) 75 g Spaanse Toppingsaus (08165K) 1 doos Broodje Royaal (11065DS) bosje verse peterselie verse rode...

Recept: Babi Pangang Spies

Recept: Babi Pangang Spies

Epos inspireert de slager met verrassende barbecuerecepten, zoals een Babi Pangang Spies. Samenstelling 1000 gram procureur 50 gram Chinese Roasteak gekruid (01066K) 8 gram keukenzout (04470K) 200 gram Babi Pangangsaus (08011K) ijzeren satépennen 18 cm (03083) Bereiding Snijd de procureur in blokjes. Kruid de blokjes met de Chinese Roasteak Gekruid...

Recept: MasterSpies da Vinci

Recept: MasterSpies da Vinci

Epos inspireert de slager met verrassende recepten voor op de barbecue, zoals de MasterSpies da Vinci. Samenstelling 1000 gr varkensfricandeau (blokjes) 200 gr gedroogde abrikoos 200 gr blauwe druiven (pitloos) 200 gr rode ui (snippers) 80 gr Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) satépennen Bereiding Marineer de fricandeaublokjes met de...

Recept: zoete rode puntpaprika

Recept: zoete rode puntpaprika

Epos inspireert de slager met verrassende recepten. Een voorbeeld is de zoete rode puntpaprika. Samenstelling 1000 gr rundergehakt 70 gr Amerikaanse Hamburgercombi (01002K) 50 gr Hamburger Hotsaus (08071K) 80 gr Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) tijm groene paprika braadsleetje / aluminium schaaltje Bereiding Kruid het gehakt met de...

Filter op recepten
Vlees+ 4 | mei 2019
Vlees+ 4 | mei 2019

In dit nummer onder andere: Slagers lunchen bij Brandt en Levie, Slagerij De Ridder, Papieren verpakking voor vlees en Biologische geitenhouder Van Tilburg

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer