Recepten
Recept: MasterSpies Dalí

Recept: MasterSpies Dalí

Epos verrast de slager met inspirerende recepten voor het barbecueseizoen, zoals de MasterSpies Dalí. Samenstelling 1000 gr kipfiletblokjes 120 gr Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 200 gr rode ui 200 gr ananas 200 gr Kastanjechampignons satéprikkers Bereiding Marineer de kipfiletblokjes met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen. Snijd...

Recept Epos: Frans Worstje

Recept Epos: Frans Worstje

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals een Frans Worstje. Samenstelling 1000 g varkensgehakt 25 g Braadworstcombi Speciaal 01038K) 50 g Blank paneermeel (09008K) 100 g water 15 g Franse Tuinkruiden (06020K) 100 g varkensdarm C5 kal.32/35 4 Hank (12093EM001) Bereiding Meng het varkensgehakt met de Braadworstcombi Speciaal, water,...

Recept: Dubbeltje Rund Peppadew

Recept: Dubbeltje Rund Peppadew

Epos inspireert de slager met verrassende recepten. Deze keer: Dubbeltje Rund Peppadew. Samenstelling 1000 gram kogelbiefstuk 6 peppadews ongevuld 200 gram kruidencrème (08060K) 20 gram verse bieslook 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood (07953DS) spuitzak satéprikker Bereiding Snijd biefstukjes van circa 110 gram en sla deze plat. Snijd...

Recept: Dubbeltje Spaanse Kip

Recept: Dubbeltje Spaanse Kip

Epos inspireert de slager met verrassende recepten. Deze keer: Dubbeltje Spaanse Kip. Samenstelling 1000 gram kipfilet 100 gram chorizo 50 gram rode ui 100 gram paprika 300 gram dunne speklapjes (platte buik) 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) satéprikker Bereiding Snijd van de kipfilet lapjes van circa 100 gram en sla deze plat....

Recept: Dubbeltje Kalkoen

Recept: Dubbeltje Kalkoen

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, toegespitst op het seizoen. Deze keer: Dubbeltje Kalkoen. Samenstelling 1.000 gram kalkoenfilet ananas (ringen) 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951K) 20 gram Colora Decoratiemix (02034K) prikkers Bereiding Snijd van de kalkoenfilet lapjes van circa 125 gram en sla deze plat. Beleg...

Recept Epos: Winters Stoofpotje

Recept Epos: Winters Stoofpotje

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, toegespitst op het seizoen. Deze keer: een winters stoofpotje. Samenstelling 1000 g runderstoofvlees 500 g verse uienringen 75 g ontbijtspek (blokjes) 1 blik champignons (11007BLIK1) 200 g wortel 1 teentje knoflook (geperst) 50 gr Goulash-Hacheemelange (01175K) 500 gr Wintersaus (08998K) Bereiding...

Filter op recepten
Vlees+ 4 | mei 2019
Vlees+ 4 | mei 2019

In dit nummer onder andere: Slagers lunchen bij Brandt en Levie, Slagerij De Ridder, Papieren verpakking voor vlees en Biologische geitenhouder Van Tilburg

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
VIP Journaal

Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer