Recepten
Recept: Oma's Stoofhachee

Recept: Oma's Stoofhachee

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, die aansluiten op het seizoen. Een voorbeeld is Oma's Stoofhachee. Samenstelling 1000 g rundvlees 1000 g Hacheesaus (08069K) 40 g Delicatesse Juspoeder (01092K) 100 g kruidkoek Bereiding Snijd het vlees in dobbelstenen en meng met de Delicatesse Juspoeder. Verkruimel de kruidkoek en meng dit door...

Recept: Balletje di Nocci

Recept: Balletje di Nocci

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals Balletje di Nocci. Samenstelling 1000 g half-om-half gehakt 25 g Beefsteakkruiden (02011K) 200 g Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) 25 g rucola Bereiding Meng het gehakt met de Beefsteakkruiden en de Bistrosaus Salsa di Nocci. Snijd de rucola fijn en meng dit door het gehakt. Draai ballen van...

Recept: Meesterlijk Gevulde Varkensrollade

Recept: Meesterlijk Gevulde Varkensrollade

Epos inspireert de slager ook dit najaar met tal van bijzondere recepten. Dit keer: een Meesterlijk Gevulde Varkensrollade. Samenstelling 1000 g varkensfilet 200 g gedroogde appelstukjes (06002K) 20 g rolladekruiden ingekapseld (01675K) 70 g Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) rolladekoord Rood-Wit NR 16/32 (03030KL) Bereiding Snijd...

Gourmet Tapa: Satéballetjes

Gourmet Tapa: Satéballetjes

Heerlijk recept van Epos: Satéballetjes. Om tijdens een tapasavond te serveren of 's avonds als borrelhapje te nuttigen. Samenstelling 1000 gram half-om-half-gehakt 60 gram Sateschijvenmelange (01713K) 100 gram Gebakken Uitjes (06086K) 200 gram Satésaus Kant en Klaar (08400K) Peterselie Klein ovenschaaltje Bereiding Kruid het gehakt met de Satéschijvenmelange...

Meesterlijk gevulde lamsfilet

Meesterlijk gevulde lamsfilet

Een heerlijk recept van Epos: Meesterlijk gevulde lamsfilet. Haal tijdens deze nazomer deze Italiaanse smaken in huis. Samenstelling 1000 gram Lamsfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01) 200 gram Geitenkaas 100 gram Walnoten 20 gram Tijm Satéprikkers Bereiding Snijd aan de zijkant...

Recept: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip

Recept: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip

Een heerlijk recept van Epos: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip. Een gerecht met tortillachips, kipfilet, tomaten en puntpaprika's in een braadsleetje. Gemakkelijk op de barbecue op te warmen door de consument. Samenstelling 1000 gram Kipfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS) 60 gram Bistrosaus Tomaten Salsa (08453K)...

Filter op recepten
Vlees+ 2 | maart 2019
Vlees+ 2 | maart 2019

Vlees+, het platform voor de vleesprofessional, is volledig gerestyled.

Lees meer
Bestel nu Gratis 2 proefnummers
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
VIP Journaal

Agenda

VIP 2019

1 april 2019 - 2 april 2019

Lees meer

International Young Butchers’ Competition 2019

4 mei 2019 - 5 mei 2019

Lees meer

IFFA 2019

4 mei 2019 - 9 mei 2019

Lees meer