Recepten
Recept: Oma's Stoofhachee
Epos inspireert de slager met verrassende recepten, die aansluiten op het seizoen. Een voorbeeld is Oma's Stoofhachee. Samenstelling 1000 g rundvlees 1000 g Hacheesaus (08069K) 40 g Delicatesse Juspoeder (01092K) 100 g kruidkoek Bereiding Snijd het vlees in dobbelstenen en meng met de Delicatesse Juspoeder. Verkruimel de kruidkoek en meng dit door...
Recept: Balletje di Nocci
Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals Balletje di Nocci. Samenstelling 1000 g half-om-half gehakt 25 g Beefsteakkruiden (02011K) 200 g Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) 25 g rucola Bereiding Meng het gehakt met de Beefsteakkruiden en de Bistrosaus Salsa di Nocci. Snijd de rucola fijn en meng dit door het gehakt. Draai ballen van...
Recept: Meesterlijk Gevulde Varkensrollade
Epos inspireert de slager ook dit najaar met tal van bijzondere recepten. Dit keer: een Meesterlijk Gevulde Varkensrollade. Samenstelling 1000 g varkensfilet 200 g gedroogde appelstukjes (06002K) 20 g rolladekruiden ingekapseld (01675K) 70 g Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) rolladekoord Rood-Wit NR 16/32 (03030KL) Bereiding Snijd...
Gourmet Tapa: Satéballetjes
Heerlijk recept van Epos: Satéballetjes. Om tijdens een tapasavond te serveren of 's avonds als borrelhapje te nuttigen. Samenstelling 1000 gram half-om-half-gehakt 60 gram Sateschijvenmelange (01713K) 100 gram Gebakken Uitjes (06086K) 200 gram Satésaus Kant en Klaar (08400K) Peterselie Klein ovenschaaltje Bereiding Kruid het gehakt met de Satéschijvenmelange...
Meesterlijk gevulde lamsfilet
Een heerlijk recept van Epos: Meesterlijk gevulde lamsfilet. Haal tijdens deze nazomer deze Italiaanse smaken in huis. Samenstelling 1000 gram Lamsfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01) 200 gram Geitenkaas 100 gram Walnoten 20 gram Tijm Satéprikkers Bereiding Snijd aan de zijkant...
Recept: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip
Een heerlijk recept van Epos: Meesterlijke Puntpaprika Mexicaanse Kip. Een gerecht met tortillachips, kipfilet, tomaten en puntpaprika's in een braadsleetje. Gemakkelijk op de barbecue op te warmen door de consument. Samenstelling 1000 gram Kipfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS) 60 gram Bistrosaus Tomaten Salsa (08453K)...
Filter op recepten
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees verderVerpakkingsspecial 2021

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder