Vakblad

Vlees+ editie 4

In deze editie

In editie 4 van Vlees+ (augustus 2016) aandacht voor onder meer Productontwikkeling en automatisering.
De vleessoort die centraal staat, is rundvlees.

Met onder meer:

  • KNS-inspiratiecongres en de winnaar van de Sparerib Trophy 2016
  • Robuust Rundvlees van de Stichting Keten Duurzaam Rundvlees
  • Slager Cees van den Berg van de Vleeschhouwerij in Zetten
  • Butcher’s Heaven, een evenement van Julius Jaspers
  • Foodtruckfestival TREK trekt door Nederland
  • Worst day of the year bij worstmakerij Brandt & Levie
  • Nieuw tv-seizoen Van Slager tot Chef dit najaar bij RTL4
  • Skirt steak, vergeten rundvlees uit Aruba
  • Fire & Food legt het verschil uit tussen barbecueën en grillen
  • ABN-Amro rapport: detailhandel krabbelt overeind

En natuurlijk inspirerende columns, rubrieken en recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *