Vakblad

Vlees+ editie 3

In deze editie

  • De Dag van de Slager XXL 2018
  • Semra en Richard van Rijnswou stapten over van een vaste winkel naar een marktwagen
  • Klebo in startblokken naar weer 25 jaar vernieuwing
  • BBQuality bedient de consument die goed vlees wil en het gemak van de supermarkt
  • Cor en Corine Verburg runnen een ambachtelijke slagerij
  • Zeker Zeeuws Lamsvlees van Schapenfokker Oosterstein
  • Tomassen Duck-To bv
  • Degens rondt overnamejaar af met zomerse barbecue
  • BBQ Day: nog veel te ontdekken op de barbecue
  • Jonge ondernemers starten reinigingsbedrijf Wegvet
  • Emondt-KMI bundelen kennis en werkveld
  • Elektrische bakovens minder rendabel

Rubrieken

  • Column SVO
  • Ambacht: Zomerse Salades
  • Column Jan Nederhoed
  • Uit de branche
  • Agenda en volgende keer
  • Recepten en Column Marc Veltman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *