Vakblad

Vlees+ editie 4

In deze editie

  • Culinair barbecueën om prijzen
  • Slagerij Piepenbrock in Diemen
  • Topslager Peter van Berkel
  • Slager Vet op de Zeedijk in Amsterdam
  • Wildrundvlees spreekt kritische vleeseter aan
  • Kalverliefde vanuit een rolstoel
  • Ruyghveen concept groeit snel
  • Rust en ruimte voor de Pasham
  • ‘Het slagersvak moet weer sexy worden’
  • Top-kok Alain Alders enthousiast over Irish Beef
  • Nederlandse burgers op Amerikaans feestje
  • Vloggen geeft je bedrijf een menselijk gezicht

Rubrieken

  • Ambacht
  • Wetgeving
  • Column SVO
  • Boeken
  • Column Jan Nederhoed
  • Uit de branche
  • Agenda + Volgende keer
  • Recepten + Column Marc Veltman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *